Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Obrati obstanejo in kasneje padejo

Napisal/-a Lumpi Pe dec 15, 2006 9:37 pm

Pozdravljeni!
Imam Clio 1.2 energy motor letnik 1995.
Dogaja pa se mi sledeče:
naprimer šaltam pri 3.000 obratih in namesto da obrati padejo na štantgas kar ostanejo na 3.000 obratih.Po določenem cajtu sicer padejo.
Kaj bi lahko bilo to?
Motorček prostega teka....
Če kdo ve naj malo bolj razloži, ali pa tudi kako slikico napopa, da bom lažje saniral napako.

LP
Boris

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Pe dec 15, 2006 10:26 pm

Sem imel podoben problem sicer na drugem avtu. Pejt v stacuno in kupi cistilo v spreju za cistit fergazarje, lopute... Snami dol cev tam kjer ti pride na injection gor, pa popucaj uno loputo tko kot ti pise na piksni. Kr orenk popuci zadevo, potem daj cev gor pa probi kako bo.Ce nekaj casa nisi menjal zracnega filtra zamenjaj se to.
Sedaj ne vem ce ti bo kaj pomagalo, pa odklopi akku za kaksne pol ure da se ti racunalnik ponovno nastavi na deafult, ga priklopi nazaj in se zapelji en krog( probi, ne vem ce bo kaj koristi zgubit nimas kaj)
Tko sm se jaz tega resu upam da ti kaj pomaga, Lp Blaž
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus So dec 16, 2006 2:32 am

Malo glupo, ampak vseeno- ti mogoče pri mrzli mašini (auto čok) počasneje pada, ali vedno?

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Lumpi So dec 16, 2006 1:53 pm

phoebus je napisal/-a:Malo glupo, ampak vseeno- ti mogoče pri mrzli mašini (auto čok) počasneje pada, ali vedno?

Kokr je. Včasij obstanejo včasih se pa normalno vrnejo, ne glede na to koliko je mašina segreta.
Boris
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 7 gostov