Skalaš je napisal/-a:Meni je tudi kiler spuščal, pa kljub temu, da sem vlil noter tisto "brozgo" ni bilo kaj prida bolje. Potem pa sem noter nasul še nekega srebrnega praha (svinec?) in je zatesnilo za zmeraj.Ne vem pa, če je še ta zadeva na prodajnih policah.
Lp
sonček je napisal/-a:Skalaš je napisal/-a:Meni je tudi kiler spuščal, pa kljub temu, da sem vlil noter tisto "brozgo" ni bilo kaj prida bolje. Potem pa sem noter nasul še nekega srebrnega praha (svinec?) in je zatesnilo za zmeraj.Ne vem pa, če je še ta zadeva na prodajnih policah.
Lp
A nimajo to tud v btc-ju astro cemo pa v trg. z avto deli mah dobi se vse povsod.
lp
Skalaš je napisal/-a:Meni je tudi kiler spuščal, pa kljub temu, da sem vlil noter tisto "brozgo" ni bilo kaj prida bolje. Potem pa sem noter nasul še nekega srebrnega praha (svinec?) in je zatesnilo za zmeraj.Ne vem pa, če je še ta zadeva na prodajnih policah.
Lp
krucymucy je napisal/-a:sem skepticen zgolj iz tehnicnega vidika.
aluminij ima talisce na 660°C (odvisno od zlitine) in take temperature se zdalec ne dosegamo v hladilnem sistemu.
tisti prah je po mojem mneju medalja ki ima dve plati in deluje priblizno tako kot jajce ubito v ekspanzijsko posodo oz. hladilnik.
dejcc je napisal/-a:Ravno sem nadrkal praha noter v kiler pa mi je začel na drugi strani puščat, natolcem še enega noter ali kar po nov kiler raje ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov