Nasveti in napotki ter povpraševanja...

belkaena
Stalni uporabnik

Razbit clio(sneg)

Napisal/-a belkaena Po dec 18, 2006 3:06 pm

No tako pa sem jaz doživel prvo nesrečo z svojim prvim avtomoilom, usoden prvi sneg :P
Jah se zgodi, odneslo me je naravnost v ograjo.
Prosil bi vas za približno ocenitev škode.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Haubo mi je na levi strani porinl do brisalca, tako da odpru sem jo zaprt je pa nemorem, za blatnik nevem, če je odlomljen kakšen nosilec, za luč sem pa že gledal za 9.000 SIT.

Zanima me še, če se s takim avtom lahko vozim, lgede na to da žarnice so cele?

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Po dec 18, 2006 3:49 pm

Mam podobne težave, sam da je moj še malo bolj udarjen v isto stran. Voziš se lahko,počekiraj kak ti luči svetijo-in jih nastavi da bo za silo,pa preglej da ti ne bo kaj dol padlo...drugače pa čimprej popravit...

Pa luč 9k sit...nova je okol 11k sit, za rabljeno nebi smel dat več kot 5-6k sit...

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Po dec 18, 2006 4:10 pm

Na pamet se težko ugane. Lahko je vse skupaj nič, se na fino haubo ven potegne in s trdo gumo poklepa. Ne vidi se, kako je z masko, ki je notraj nabita. Če je blatnik tudi napet je lahko samo nosilec ali pa je treba tudi na mizi s konjem krak ven potegniti. Odvisno od kriterijev kleparja in sreče.

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Lumpi Po dec 18, 2006 7:30 pm

joztom je napisal/-a:Na pamet se težko ugane. Lahko je vse skupaj nič, se na fino haubo ven potegne in s trdo gumo poklepa. Ne vidi se, kako je z masko, ki je notraj nabita. Če je blatnik tudi napet je lahko samo nosilec ali pa je treba tudi na mizi s konjem krak ven potegniti. Odvisno od kriterijev kleparja in sreče.

Jst mam čist isti problem. Počil sem v ograjo nam na sovoznikovi strani!
Sem šel do kleparja pa je rekel da mi zrihta za 20 do 25 ksit. Edino to je da imam luč celo, je pa počil žmigavec, ki pa sem ga kupil za 1 ksit.
Izvlekel mi bo sprednjo vezno, naravnal haubo da se bo lepo nastavila na blatnike.Blatnik bo malo poklepal in čez vse naredil manjši preliv.Mislm da mi bo kr ugodno naredu.
Boris

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Po dec 18, 2006 7:36 pm

Nova luc, smerokaz, malo poravnati plocevino in odbijac... hm nekje 20.000-30.000 SIT bi prislo popravilo...

P.S. sedaj si krscen :twisted: ceprav je bil bolj lahek krst...

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Po dec 18, 2006 7:56 pm

Bil pri kleparju. Za popravilo hoče 20k raje več kot manj. Za luč pravi 16k, za smerokaz 4.500 in 2k za letvico pod lučjo, sredinsko pa si bom našel kje drugje, ker naj bi bila 12k.
Kje si ti videl novo luč za 11 tisoč?

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po dec 18, 2006 7:59 pm

če imaš možnost pojdi na kak odpad,pa te luč in smerokaz nebosta prišla stat več kot 5k ;)

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Po dec 18, 2006 10:36 pm

TommyGun tako je! Skoraj ne mores verjet kaj vse je se tam uporabnega... sicer nisem smetiscar in ne hodim po smetiscih vendar sem bil 1x na odpatu v Velenju no tam blizu Šoštanja in je bilo se kar nekaj stvari uporabnih sicer niso bili avti ampak dobro tudi tam ko imajo avte sem bil...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker in 8 gostov