Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Kako sneti tapete?

Napisal/-a batek Ne dec 24, 2006 3:09 pm

Sem se lotu dajat dol te tapete,vse vijake dal stran pa to......... no pol se pa zatakne.Kdo ve, kaj mogoče drži tapeto na kraju med šipo in kljukco za zaklent (+ena plastika po cel dolžin šipe ka ne vem s kom se drži).
-a se klukca mogoće odvije.?

avto je punto 2,predna vrata. L.P.
batek

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne dec 24, 2006 4:56 pm

Mislim da je tapeta tam "nataknjena" na rob vrat, kjer je šipa. Če si odpel vse plastične trne in sponke, potem jo probaj dvigniti gor, čez klukico za zaklepanje. Mogoče bo šlo lažje če vrata prej zakleneš, da se ta kljukica spusti. In upam da si pred tem odklopil zvočnik...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Ne dec 24, 2006 5:07 pm

sebaveh je napisal/-a:Mislim da je tapeta tam "nataknjena" na rob vrat, kjer je šipa. Če si odpel vse plastične trne in sponke, potem jo probaj dvigniti gor, čez klukico za zaklepanje. Mogoče bo šlo lažje če vrata prej zakleneš, da se ta kljukica spusti. In upam da si pred tem odklopil zvočnik...

Ja zvočnik sem odklopu,pa tud pomoje da vse vse trne (mislem da sta sam dva),sam v tist ravnin ka je kljukca pa una plastika ne vem kaj drži vse skupaj in ne upam bolj močn potegnt.

Bom še mal poskušal L.P.
batek

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne dec 24, 2006 5:52 pm

Mislim da je samo nataknjena od zgoraj. Si jo probal dvigniti gor? Kaj pa na sprednjem delu, kjer je ogledalo? Ga tam še kaj drži?

Kolikor se jaz spomnim ko sem to kolegu dol spravljal predlani, bi to moralo biti vse ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Ne dec 24, 2006 7:36 pm

No je uspelo ja.Res je sam natakneta za pleh,sam se kar dobr drži tak da lih nisem vedu a bom kaj poloill al ne.

Hvala ti.
batek
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov