... Bil je eden prvih turbodizlov, ki so delali kilometre brez popravil - v osnovi je bil skoraj isti kakor 1.6 D z malo širšimi ležaji na gredi z sistemom za hlajenje batov z oljem , malo turbino in na zadnjih izvedbah še intercooler - ki ga je iz 75 ali 80 konj odvisno od izvedbe porinil na celih 90 ... splača se če ga še imaš delat generalko, ker so bati relativno poceni (okrog 60000 sit) motor je enostaven za popravilo nima nobene elektronike in z majhno porabo - nekje okrog 6.5 litrov ... edino olje so baje malo rabili, tudi če so bili v redu (izvedba motorja)... L.p. Madrak1 je napisal/-a:zanima me ali ima kdo golfa 2 gtd motor in kako se ta motor obnese,kakšna je poraba?
rak1 je napisal/-a:zanima me ali ima kdo golfa 2 gtd motor in kako se ta motor obnese,kakšna je poraba?
sonček je napisal/-a:Aja pred letom sem šel gledat enga GTD ja l.86 za 170.000 sit pa ga nisem vzel. Težka bo sej drugač lahko tud na navdnga daš turbina pa bo ravno tako delal toda ne dolg
AXioN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Aja pred letom sem šel gledat enga GTD ja l.86 za 170.000 sit pa ga nisem vzel. Težka bo sej drugač lahko tud na navdnga daš turbina pa bo ravno tako delal toda ne dolg
Kako pa se to naredi soncek? Se turbino kar "zasrauba" gor?![]()
Svetujem ti da ostanes kar pri navadnih atmosferskih dizlih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov