Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gost

vprašanje za Mercedes C250

Napisal/-a Gost Po jan 01, 2007 7:01 pm

Rad bi zamenjal motorčke za dvigovanje šip pa me zanima, če kdo ve, kako se snamejo tapete na vratih?? (avto Mercedes C250)

hvala

Gost

Napisal/-a Gost To jan 02, 2007 5:56 pm

kaj noben neve :)

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To jan 02, 2007 6:18 pm

Hm tkole to sem ze delu mamo doma C180 zakaj bi motorcke menju si siuguren da so sli motorcki?? Pri nasem so sle use 3 smo voznikova ne in lepo vzamem peljem avto dobremu avtoelektricarju in kao racuna mi 150€ da je naredu kao je neke konektorje menju pa kaj js vem uglavnem ni nc naredu drug dan je blo isto.. tko da sm se odlocu da bom sam popravu uzamem dol tapete snamem motorcke dol jih odprem in pogledam kaj bi bilo lahko narobe (ceprav je stromar reku da se motorcki nedajo odpret) in nasel sem vzrok sle so krtace lepo spucal use malo zbrusil in nazaj sestavil zdaj use dela kot novo tko da probaj prvo to preden bos menjal motorcke in trosil denar za druge motorcke. Tapeto je pa zelo enostavno sneti imas 3-4 vijake odviso a je spredaj ali zadaj ksn vijak se najde pod plasticnim pokrovckom nato tapeto samo vzdignes navzgor malo tako da za sipo jo snames dol ostalo so vse plasticne sponke, ki jih moras previdno odpeti od vrat.... :D :D

Gost

Napisal/-a Gost To jan 02, 2007 7:46 pm

Js sm sklepu da so šli motorčki,sam če ti pravš da si sam spucu krtače pa da je potem delal, bom itk to prej probu pa bomo vidl kaj bo.Kar se pa tapete tiče,pa je lih v teh vijakih problem k jih ne najdm.Samo enga sm vidu pod ročajem, s strani pa jih nevidm?(mogoče rabm očala :lol: )Bom tega probu odšaraufat pa bom vidu kaj bo,mogoče pa ma sam enga :D Hvala ti za info.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov