par dni nazaj sm opazu na voznikovi strani na tepihu hladilno tekočino in me zanima od kot bi lahko pritekla!!!
posumil sem pa da spušča pečka ki je za gretje. zdaj me pa zanimakje je armatura pršravfana in in če je že mogoče kdo mel podobne težave!!!!
Da zamenjš pečico ni dovolj da veš za nekaj vijakov.Če tega še nisi počel ti odsvetujem to delo in raje ga prepusti strokovnjaku.Še strokovnjaki imajo s pečico cca. 3h dela
Pavka je napisal/-a:Da zamenjš pečico ni dovolj da veš za nekaj vijakov.Če tega še nisi počel ti odsvetujem to delo in raje ga prepusti strokovnjaku.Še strokovnjaki imajo s pečico cca. 3h dela
Se strinjam ker sem se sam matru skor dva dni........ morš pa komplet armaturko vzet ven in odšravfat še notranji del v katerem je pečka. Aramatura pa je natakjena not.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Zares ne vem, zakaj je treba montirati pečko na tako nemogoče in nedostopno mesto. Prav vsak avto jo mora v svojem življenskem obdobju običajno menjati.
Jap. Dol je treba potrgat armaturko. Ogromno dela je s tem. Škatla pod armaturko, v kateri so lopute in pečka se mora sprostiti vsaj toliko, da odvodna in dovodna plastična cev pečke ne gleda več v motorni prostor, ampak sta v celoti v kabini. Potem lahko pečko izvlečeš (4 zatiči) kot kaseto. Lahko da armaturka celo ostane gori, vendar kolikor se spomnim, ne gre brez snemanja, saj je tista črna škatla dokaj stiščana pod armaturko.
jst sm armaturko čist dol snel vse žice označu da nebom pol kej narobe zato sm pa porabu kake 2 urce maksimum, danes se bom lotu pa še pečke pa vse bom mal posliku pa dal slikce gor!!!!