Nasveti in napotki ter povpraševanja...

matejbor
Nov uporabnik

Punto 2003 - ropot pri max zavijanju

Napisal/-a matejbor Sr jan 10, 2007 10:39 pm

Ko volan zavrtim max v desno in na parkirišču na primer obračam (delam večji obrat) se zasliši ropot kot bi zapeljal čez nekaj, kot bi se na primer zataknil ob neko stopničko in potem zapeljal čez, malce rukne, to se sliši 2x in potem je spet vse ok. Pri normalni vožnji nimam težav. Tega se ne sliši vedno, včasih, ko sprobavam izgleda vse v redu. Bil sem že na AMZSju, na žalost se takrat tega ni slišalo, zato so rekli da polos ni, avto so pogledali in ugotovili, da je počena manšeta, kar sem zamenjal. Ampak sem isti zvok zaslišal spet danes. Zato me zanima ali ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo in ali je drago? Seveda bom avto spet peljal, da mi ga preverijo, vendar kakšna vnaprejšnja informacija bi bila dobrodošla. Hvala.

P.S.: Gre za PuntoIII, če gre za kako pogostejšo napako morda lahko pomaga...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr jan 10, 2007 10:43 pm

pelji kam drugam kot na AMZS in pa če je bila počena manšeta pa če so jo samo zamenjal z drugu in niso očistil zgloba bogve kaj je notri oz je zglob suh če ga niso namazali in potem poka lahko pa da je bil prej tok časa suh pa da ga je zjebalo

matejbor
Nov uporabnik

Napisal/-a matejbor Sr jan 10, 2007 10:44 pm

Ja nameravam peljat, manšeto mi je pa zamenjal mehanik, ki mu zaupam tko da ne vrjamem da bi blo to? No upam lahko, da je sam to :) Tnx za že tok hitr odgovor.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov