Aja pa kolk denarja pride na pooblaščenmu pa privat

ILE je napisal/-a:No, zadeva je takšna da bo kmalu 90k km in počas moram začet razmišlat kje bi najceneje pršu čez z servisom, ker vem da na pooblaščenem vzamejo kar precej! Torej, a nej sam dele kupim, pol kakšna razlika je med original deli in ponaredki, pa če kdo pozna kkšnga serviserja k nardi dobr pa za solidno ceno![]()
Aja pa kolk denarja pride na pooblaščenmu pa privat![]()
maky je napisal/-a:nič nisi rekel kater letnik... je odvisno zarad servisne ure... drugače pa računaj na nekje 100-200k sit ... odvisno, kaj si že zamenjal do sedaj
Lumpy_ je napisal/-a:500 EUR maš skor malo premalo za vlki servis kolk se jaz spomnim za passata. Sicer ga jaz nisem dal na pooblaščenca delat,ampak sem se pozanimal.
Ma ne dobijo več niti tolara toti lopovi tam.Če bi barem pošteni bli bi še razumel.
Patrik_A3 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:500 EUR maš skor malo premalo za vlki servis kolk se jaz spomnim za passata. Sicer ga jaz nisem dal na pooblaščenca delat,ampak sem se pozanimal.
Ma ne dobijo več niti tolara toti lopovi tam.Če bi barem pošteni bli bi še razumel.
Ma j**eš evre,kaj se te zaj češ evropejca delat,miklafčan :P :P![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov