Rad bi vedel, koliko dela in kako tezko je razstaviti vrata opel astre letnik 2000, 5 vrat. Ker mi je nekdo brcnil v vrata, bi rad to mal poklepal (vsaj ven vdaril), da ne bo vec vdrto.
Na starih avtih sem to ze delal. Pri novih je ze vse zlepleno in še mehanizem za šipe dvigovat pa spuščat je vmes.
Ce je je ze mogoce kdo to delu, bi mi prosim lahko mal razlozil.
Ponavad je jeba dol vzet, ker se rada kakšna plastika polom, če se ne motim je v vratih napopan-zacinen en večja plošča železa da je bolj fiksn-da se ne poškoduje.vrata če ne bi se tk da če maš ravno tam udrt boš težko kej sam naredu pa če ti bo že ratal kej vn stovčt pričakuj pol valovitasta vrata. Preden vzameš dol to plastiko pred vrati je not povinil prliman gor tk da ga boš vrjento strgal sam ne pozabi pol prlimat nazaj, ker ta povinil je treba dat nazaj pa ne zaradi vode ampak za na po ac-ju zaradi vetra al kako je že s tem
Najprej bom predpostavil da je narejeno podobno kot pri Vectri let. '02 (če ni, potem ni treba brat dalje)
Odviješ vijake na spodnjem robu tapete, okoli kljuke in eden se verjetno celo skriva v ročaju vrat - snemi pokrov ročaja. Spodnjo polovico tapete primi in potegni, ker jo spodnje 2/3 držijo plastični trni. Zgornji del tapete pa je zahaklan za rob vrat - med robom in šipo! Tam pa ko boš imel tapeto že potegnjeno k sebi, jo moraš še dvigniti gor! In pazi na kabel zvočnika!
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Paziti moraš tudi na zajlo od ročice za notranje odpiranje vrat,pa čepi se radi polomijo,tko da če boš tapeto dol sam dajal naj bo avto obvezno prej v topli garaži,ker če je vzunaj se ti bodo polomili zaradi mraza.