... ja se strinjam z teboj z macolo boš prej nastavil točno kakor z mikrometrom ... parametri so točno določena nastavitev na uho zadane eden od miliona pa še temu se je verjetno usralo včasih je bila to nuja pilo pa je po navadi kak litrček večmilan41 je napisal/-a:ni receno ,da bo z stroboskopom bolje delal vsaj po mojih iskusnjah pri r4 in r5 ga je bolse po posluhu ustimat
Mad je napisal/-a: ... ja se strinjam z teboj z macolo boš prej nastavil točno kakor z mikrometrom ... parametri so točno določena nastavitev na uho zadane eden od miliona
kako veš si meril temperature izpušnih plinov sestavo plinov ? - Telemetrijo motorja ? meni z pištolo znese dobro na roke za silo in vem da ni isto ... benzin je dovolj dober ker tankam 100 pa še dodajam razne dodatkeTITan je napisal/-a:Mad je napisal/-a: ... ja se strinjam z teboj z macolo boš prej nastavil točno kakor z mikrometrom ... parametri so točno določena nastavitev na uho zadane eden od miliona
Jaz sem se tud pri sebi mučil na stroboskop nastavlat. Probal tovarniško, probal priporočeno od drugih (mamo le bolši bencin sedaj (91 vs. 95 in 98). Nakoncu je zaleglo le da sem sabo imel 13 kluč in probaval mal. Avto je po tem bolje šel v obrate IN manj pil.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov