DrMr je napisal/-a:... na tester bo treba...
macek9 je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... na tester bo treba...
zakaj pises poste ce se neraazumes na temo?? ni cudno da imas ze cez 1000objav...
drugače pa sem danes probal sledeče, držal sem tipko za resetirat kilometre ter dodal kontakt in držal še vedno tipko cca.15sekund in spustil tipko ter ko sem naslednjič dal kontakt in pržgal avto se napisa servis ni pojavil, tudi sedaj se mi vec ne pojavlja opozorilo.
na kar pri ibizi si lahko točno določene kilometre štelal po koliko se ti naj pojavi opozorilo na servis ali menjavo olja ali česa drugega.
DrMr je napisal/-a:macek9 je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... na tester bo treba...
zakaj pises poste ce se neraazumes na temo?? ni cudno da imas ze cez 1000objav...
drugače pa sem danes probal sledeče, držal sem tipko za resetirat kilometre ter dodal kontakt in držal še vedno tipko cca.15sekund in spustil tipko ter ko sem naslednjič dal kontakt in pržgal avto se napisa servis ni pojavil, tudi sedaj se mi vec ne pojavlja opozorilo.
na kar pri ibizi si lahko točno določene kilometre štelal po koliko se ti naj pojavi opozorilo na servis ali menjavo olja ali česa drugega.
... sorry mi je pač tema nerazumljiva, na texi (če veš kaj to sploh je) grem v meni resetiranje in nastavim čez koliko km in koliko mesecev se bo indikator spet pojavil, ne razumem pa zakaj bi ti resetiral števec, če "servisa" nisi opravil...
... btw: nekateri imajo že 8000+ objav, pa jih ne žalimo, če pa ti je no. merodajen med genialnostjo in blesavostjo pa se malo bolj grebi... če pa ti "še" VEDNO kaj ne bo jasno pa se obrni in cinkaj administratorjem (TISTI MODER KVADRATEK FULL V DESNEM KOTU)...
RedBull™ je napisal/-a:Prosim te,da se ne razburjaš prekomerno po forumu. Kot prvo,mojster foruma dobi vsak,ki ima določeno število objav (pač to spremeni avtomatsko skripta) torej nekdo ki v prazno nabija,bi tudi prišel do mojstra foruma - upam da zdaj razumeš in ti to ne bo šlo več v nos!
Kot drugo.... če je tvoj fuš mojster pozabil resetirati števec,bi ga vseeno lahko poklical,šel še 1x do njega itd. Pač odločil si se,da se obrneš na forum - nimamo nič proti,ampak da se potem spravljaš v konflikt z uporabniki,ki znajo pomagati s pametnimi odgovorijo,vedo veliko itd. in prav gotovo je to tudi uporabnik DrMr !
Moraš se pa zavedati,da se vsak lahko kdaj zatipka,zmoti itd.
APN je napisal/-a:Pritisni in drži desni gumb . Daj kontakt , samo moraš še vedno držati desni gumb !! Potem obrni gumb (desni ) na desno za sekundo in display bi se moral resetirat . Spusti desni gumb in odvzemi kontakt . Če pa to ne bo delalo , pa powej , ker je še ena varijanta .
LP
Po forumu brska: xxl in 10 gostov