leoCar je napisal/-a:Motorček za nastavitev lopute,ki zapira oz. nastavlja hladno-vroče ti ne dela dobro.
Pelji ga na tester, pa ti ispiše napako. Mel podoben primer, na carismi, in sem šel na tester, pa je ispisal napako, da je motorček zanič. sem ga menjal, zaj pa deluje OK
DrMr je napisal/-a:... po vsem opisanem mislim, da ti res potenciometer zgublja stik, jaz bi priročno napeljal z njega dva kabla in v momentu, ko se regulaciji meša meril njegove vrednosti... ali pa opazuj, če je nastane razlika, če ga za eno stopnjo zvišaš ali znižaš...
ban je napisal/-a:Enak problem sem imle jst na svoji fabiji ki ima tudi polavtomatsko klimo notr, tako kot jo imaš ti v polotu. Se je isto dogajal da mi je polet ob prižgani klimi, ko je bla nastavljena na 20° začel vroče ven pihat, pozim mi je namest mlačnega zraka začel vroče pihat, pa potem mal mrzlo itd. Pa sem pelu na servis, so dal na tester in ugotovl da sta šla dva motorčka u maloro in da je treba to menjat, strošek cca. 70.000 z delom. Ampak se takrt na srečo nisem odloču za tak poseg in sem šel še k enmu k se z avtoelektriko ukvarja, je razdru tist del armature, motorček ven vzel, neki okol potenciometra šaru, dal vse skupej nazaj, kasiru 5 jurjev in zadeva zaenkrat deluje BP. Če bi blo pa že treba menjat motorček je to tist ki uravnava toplo-mrzlo, stane pa okol €100.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov