No, danes je padal dez in mene so do skrajnih meja razkurili moji brisalci! Stari so slabo eno leto in so od firme BOSCH! Do pred kratkim so delali normalno, potem pa so se pojavile tezave .... sedaj ne delajo drugega kot skripajo kot 100 mater, brisejo pa se slabse! Levi brisalec na poti navzgor vodo lepo pobrise (pri tem seveda skripa), na poti navzdol pa zacne skakati po sipi (pri tem se bolj skripa kot prej) in mi na sipi naredi popoln zmazek

Ampak to se ni vse: Ko se gibljeta po steklu, za seboj puscata neko sled, ki zgleda kot da bi se steklo zarosilo za 1 sekundo... To se najbolj opazi ponoci, ko se nasproti vozijo avtomobili in osvetljujejo moje steklo! Z zadnjim brisalcem je enako, ceprav pobrise zelo lepo in tudi skripa ne!
Sedaj pa me zanima: ali so ti BOSCH brisalci res totalen šrot, ali je lahko problem kje drugje? Ker po enem letu brisalci ne morajo biti zanic... ali pac??? Aja, avtomobila v zadnjem casu nisem voskal, tako da na steklih nebi smelo biti kaksnih cudnih substanc!
HVALA in LP