jankec je napisal/-a:poglej, če ti v hladilnem sistemu zmanjkuje vode, ker je možno, da ti je spustil kilerček notranjega gretja, ki je nameščen za armaturo.
Če pa ni kilerček, je pa možno, da ti je mogoče kje podn prerjavel, in ti notr vdira voda.
lp
mastr1 je napisal/-a:Zdele sem šel pogledat, kje pušča, pa sem ugotovil, da je zelo mokro tam, kjer so varovalke.Tista gobica, ki je tam pod varovalkami, je čist prepojena z vodo.Torej, kje bi lahko voda notri prišla?
mastr1 je napisal/-a:Zdej ko je bil dež, sem opazil, da mi v avto vdira voda in sicer na obeh straneh (voznik+sovoznik).Namreč ko se vsedem v avto, najprej stopim v lužo, ki se nabere na predpražniku.Mokro pa je tudi blago, ki je položeno po tleh in sicer od vrha (pri pedalih) pa skoz navzdol.Torej mora voda tečt nekje pri armaturi noter.Pa me zanima, če kdo kaj ve, kje bi lahko puščalo da se nabere voda?Namreč meni gre zelo na živce, da je toliko vlage notri, ker ko se segreje, se zelo rosi notri.Pa morda bo še kaj smrdet začelo, ker je vlažno.Avto pa nesrečni Golf2 D.
DrMr je napisal/-a:
... mogoče imaš zamašen odtok (listje, blato...) pod mrežo brisalcev (ne vem za G2, ampak ponavadi je v L in D kotu), pa se je voda tam nabirala in nato pronicala noter skuzi luknjo, kjer grejo kabli v kabino... če pa imaš na tepihu mastno, pa je hladilna... deževnica še lahko teče v kabino pod tapeto vrat, če imaš raztrgane folije pod tapeto (npr pri zvočnikih)...
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov