Maxx je napisal/-a:Ne vem če je glih minimalen strošek,ker ponavadi je treba glavo dol vzet in stem pride do stoška,oz. ne vem če obstaja orodje da pri dieselnu spustiš zrak iz kompresorja(cca 8 bar)in ti drži ventile gor, v tem primeru bi bil strošek manjši.
sonček je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ne vem če je glih minimalen strošek,ker ponavadi je treba glavo dol vzet in stem pride do stoška,oz. ne vem če obstaja orodje da pri dieselnu spustiš zrak iz kompresorja(cca 8 bar)in ti drži ventile gor, v tem primeru bi bil strošek manjši.
.......glede materiala je strošek minimalen.
sonček je napisal/-a:če bi ti avto porabil več olja bi bili zanič tefloni trdi ratajo (nahajajo se v glavi),toda........kopija:Izgleda da se ti olje čez noč nateče v cilinder,in je ravno to razlog kajenja. Preveri količino olja. Kmalu se boš moral odločiti za mejavajo teflonov...
kopija: a ti je predkratkim zakuhal oz pregrel,ker zna bit da so se obročki za olje stisnili in prepuščajo olje v cilinder, ravno tako ko se pregreje tefloni nimajo več tiste elastičnosti in ravno tako prepuščajo olje
to sem skopiral iz dveh tem...več pa uporabi iskanje tako da boš vrjetno mogu teflone menjat strošek je minimalen
pugi405 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:če bi ti avto porabil več olja bi bili zanič tefloni trdi ratajo (nahajajo se v glavi),toda........kopija:Izgleda da se ti olje čez noč nateče v cilinder,in je ravno to razlog kajenja. Preveri količino olja. Kmalu se boš moral odločiti za mejavajo teflonov...
kopija: a ti je predkratkim zakuhal oz pregrel,ker zna bit da so se obročki za olje stisnili in prepuščajo olje v cilinder, ravno tako ko se pregreje tefloni nimajo več tiste elastičnosti in ravno tako prepuščajo olje
to sem skopiral iz dveh tem...več pa uporabi iskanje tako da boš vrjetno mogu teflone menjat strošek je minimalen
Zdej ne vem... mal berem tole pa mi ni jasno nič...... kovinski obročki se stisnejo.... o.k. .. maš kompresijske in oljne.... ampak kako naj se kovina stisne? Po kakšni logiki
Kvečjemu obrabi....
Mi pa tut ni jasno kako se olje nateče v cilinder iz oljne kadi.... (če predpostavimo, da avto stoji ugasnjen na mestu)...
![]()
bakterija je napisal/-a:Da ne bom odpiru nove teme.
Kaj res ni zdravo ogrevat avta na mestu? Pr mojmu galaxyju 1.9 tdi mam elektro gretje prednje šipe, ki pa deluje le ob prižganem motorju in zjutraj ga pač užgem in vklopim to gretje, da se mi stopi led iz šipe. To traja cca 2 min. Kaj to res ni zdravo za motor?
Hvala za odgovore.
L.p. Dean
AXioN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ne vem če je glih minimalen strošek,ker ponavadi je treba glavo dol vzet in stem pride do stoška,oz. ne vem če obstaja orodje da pri dieselnu spustiš zrak iz kompresorja(cca 8 bar)in ti drži ventile gor, v tem primeru bi bil strošek manjši.
.......glede materiala je strošek minimalen.
Soncek daj ti ostani pri svojih prežganih dvojkah dizlih, k si res pacijent in tu zavajas ljudi.
Tesnilo glave cca. 50Eu ponaredek
Zategovalni vijaki cca. 35Eu ponaredek
Da ne omenim tudi tega, da je treba vse podret, bosch pumpo je treba nastavit, jermena...
Pa valda ne menjas samo teflonov, je treba pogledat se malo ventile, ocistit kaksno zadevo, itd..
To je v primeru A6 130km, pri kaksnem golfu 3, bi ble stvari malenkost ceneje.
Če ti na tdi-u to kdo za 200Eu naredi, si zmagal.
bakterija je napisal/-a:Da ne bom odpiru nove teme.
Kaj res ni zdravo ogrevat avta na mestu? Pr mojmu galaxyju 1.9 tdi mam elektro gretje prednje šipe, ki pa deluje le ob prižganem motorju in zjutraj ga pač užgem in vklopim to gretje, da se mi stopi led iz šipe. To traja cca 2 min. Kaj to res ni zdravo za motor?
Hvala za odgovore.
L.p. Dean
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov