... po moje je, ko je topel kje špranja in ti meče vodo v cilinder - tako dela ko je fuč tesnilo glave motorja poglej tudi map senzor . L.p. Madfifty je napisal/-a:Zdravo,
zanima me, če bi kdo slučajno vedel kaj narobe če avto ko je topel cuka, se zaganja, kadi...Ko je mrzel pa gre.
Gre pa za Hyundai s-coupe turbo, ki ga ima kolega.
lp
imel sem dvakrat ta problem na Cossworthu avto je delal super hladen potegnil in vse, ko pa se je fanj segrel je trokiral vzel sem ven svečko drugega cilindra in je bila voda gor - ko naraste temperatura tesnilo ne drži več in začne malo dimit paro iz izpuha avto pa trokira - ne skozi - na trenutke ... L.p. MadMaxx je napisal/-a:Mislim, da če bi bilo tesnilo glave zanič, potem bi tudi ko je mrzel nagajal,ker če bi bila špranja kje, bi nekaj vode zagotovo steklo v cilindre preden bi se motor ohladil on s tem bi težje vžgal ker bi voda zalila svečke.
joztom je napisal/-a:Najprej povej, kakšne barve je dim, če je črn je v zvezi z bencinom in izgorevanjem, če je bel je lahko voda ali olje. Kakšna je poraba bencina, vode, olja? Pri olju se zaduha značilni vonj po Yugotu 45. Tudi meni zelo kadi paro, ker je večja mašina, pozimi še posebej, pa ni nikoli nič narobe z vodo, da bi jo dolival.
fifty je napisal/-a:dim je bel. samo pa smrdi po olju.Sveèke in kabli pa so novi. A je ziher da ne more bit turbo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov