kolesar je napisal/-a:nekatere trgovine kot je recimo spar imajo to zavarovano in ti oni povrnejo...
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:nekatere trgovine kot je recimo spar imajo to zavarovano in ti oni povrnejo...
a to pomen, če voznik nima zavarovanega avta na parkirišču,ali pa recimo tisto manifestacije..... pa če imaš popraskan oz. poškodovan avto, ki ni posledica dotika neznanega vozila peleš na sparov parking pokličeš odg. osebe in imaš povrnjeno??
Lana_ je napisal/-a:Sem klicala licarja. Baje da popravilo celih vrat stane 100 EUR. Zdaj pa ali vzame denar ali pa placam racun pri najblizjem avtolicarju. Upam, da se bo dalo normalno zmenit...
Tomaz40 je napisal/-a:@jorgeus: Ne ni nateg. Če bi ti meni naredila prasko na avtu vrednem 500€ in bi jaz zahteval 1000€ za povračilo škode, mi boš dala 1000€, ali pa pokličem policaje, ki pridejo naredijo zapisnik in dobim tvoj kuponček, na račun katerega dam avto popravit, ti pa imaš naslednje 3 leta višjo registracijo. Izberi.
Sej te nisem prosil da mi poškoduješ avto. Če ti kaj ne paše, pa zavrti čas nazaj in prasko odpravi. Drugo me sploh ne interesira in ni moj problem.
Enako velja v primeru da jaz poškodujem tuje vozilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov