lisko je napisal/-a:(Sine! Kaj naj nardim da bo petka manj pokala?......... BMW petko (dizla?) si kup pa ne jamri :P )![]()
zogobrc je napisal/-a:predlagam da si raje kupiš drug avto
ceneje in bol varno bo
GooDieZ je napisal/-a:Vidim da je tukaj dosti skeptikov glede takih predelav in imajo komentarje v stilu kupi drug avto...
Bi reko da je taksnih se prevec ko sploh ne vejo kaj se da vse nardit na avtu z malo volje in ....
Ce zna to sam nardit pa rabi samo kak predlog preden zacne da vidi ce razmislja v pravi smeri, pol ni treba dajat taksnih neokusnih komentarjev...
...
esem je napisal/-a:
Da ne bo nesporazuma - popolnoma podpiram vse predelave v prid večji varnosti. Moja izjava (parafraza Liskovega podpisa) je bila samo nedolžen poskus duhovitosti - če je bila narobe razumljena, se opravičujem.
Sem imel pred davnimi leti podobne probleme, seveda s stoenko. Nekoč sem za več ur parkiral diagonalno na hribčku in potem nisem mogel na eni strani odpret nobenih vrat, tako je zvilo avto. Samo s sankami pod motorjem (se temu še vedno tako reče?) se je avto precej drugače (boljše) obnašal, občutek je bil dosti boljši.
Uspešno predelavo želim.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov