to je poseben audijev varnostni sistem za umirjanje takšnih divjakov kot si ti!ouzo je napisal/-a:potem ko naprimer vozm naprimer 160 pa tm do 230km/h slišm k da mi zrk pihla čez vrata v avto. kaj bi blo tuki krivo?
ouzo je napisal/-a:no jst sm pa lasntik audija a3 1,8 letnik 97. res da sem tko zlo zapičen v malenkosti k jh eni ne opazjo, sam pač se mi zdi d to bi edin lasntiki audijev mogl vedt. naprimer en od problemov je trd gas pa sklopka (se mi zdi d mraz upliva na to). pravjo da naj dam olje ARAL al neki tazga notr in da je vsega tega krivo olje. pa tuki je še dost enh problemčku k n vem al so s tem povezani al s čim.
potem ko naprimer vozm naprimer 160 pa tm do 230km/h slišm k da mi zrk pihla čez vrata v avto. kaj bi blo tuki krivo?
pa še povn enih problemu mam. sj tle rja ne bom na douh rzlagu ker bi lahk cel esej napisu. če je kter lasntik audija in bi mi lahk par zadevic svetval glede audija nj me doda na msnju: ouzo@raveunion.com
aja pa prosm za strpne komentarje ker sm bl lajik na tem področju. audi mi je prvi auto in sm že povn stvari mogu menat in počas zčenjam zgublat živce. res d je avto str 10 let ampak neki se pa more dat rešt.
dj_em je napisal/-a:ouzo je napisal/-a:mam srečo d me še niso dubl murjaki na autocesti.![]()
bi reku da maš prej srečo da nisi koga ubil![]()
drugač pa ne prčakuj kej preveč od 10 let starega avtombila..tut če bi bil mercedes bi se slišal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov