alexmazda je napisal/-a:če se splača ali ne morš sam presodit. sam da ti pa avto pleše po cesti.... pa sej 2 amortizerja pa res nista tak draga...če pa že, pa se kupijo rabljeni deli.
r4tl je napisal/-a:Torzija pa ni v kr***cu, ker lahko ta le poci in zadeva pade na tla... ponvad so krivi gumi silni bloki tako imenovani lezajcki ki razpadejo oz se znucajo, tk da... avto uzdign, das amortizer dol... ga raztegnes, stisnes in ce pri tem pokaze kakersenkoli odpor ni kriv amortizer... predno amortizer privijacis nazaj pa poskus ce ma roka slucajno kej lufta (levo desno)... al pa ce se med voznjo cez luknje slisi neprijetno pokanje zadaj... so zato krivi lezaji roke:)
LP
R4TL
Tamara je napisal/-a:r4tl je napisal/-a:Torzija pa ni v kr***cu, ker lahko ta le poci in zadeva pade na tla... ponvad so krivi gumi silni bloki tako imenovani lezajcki ki razpadejo oz se znucajo, tk da... avto uzdign, das amortizer dol... ga raztegnes, stisnes in ce pri tem pokaze kakersenkoli odpor ni kriv amortizer... predno amortizer privijacis nazaj pa poskus ce ma roka slucajno kej lufta (levo desno)... al pa ce se med voznjo cez luknje slisi neprijetno pokanje zadaj... so zato krivi lezaji roke:)
LP
R4TL
Poka ko se voziš ja, oz. tolče.
r4tl je napisal/-a:Torzija pa ni v kr***cu, ker lahko ta le poci in zadeva pade na tla... ponvad so krivi gumi silni bloki tako imenovani lezajcki ki razpadejo oz se znucajo, tk da... avto uzdign, das amortizer dol... ga raztegnes, stisnes in ce pri tem pokaze kakersenkoli odpor ni kriv amortizer... predno amortizer privijacis nazaj pa poskus ce ma roka slucajno kej lufta (levo desno)... al pa ce se med voznjo cez luknje slisi neprijetno pokanje zadaj... so zato krivi lezaji roke:)
LP
R4TL
Tamara je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:če se splača ali ne morš sam presodit. sam da ti pa avto pleše po cesti.... pa sej 2 amortizerja pa res nista tak draga...če pa že, pa se kupijo rabljeni deli.
Kolikor je bilo meni razloženo, ti avtomobili nimajo amortizerjev zadaj:roll:. In kriva je torzija, ker je menda čist v k**** kot sem že povedala. Zanima me sam kolk to pride.
Če si narobe predstavljam, naj me kdo poduči.
alexmazda je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:če se splača ali ne morš sam presodit. sam da ti pa avto pleše po cesti.... pa sej 2 amortizerja pa res nista tak draga...če pa že, pa se kupijo rabljeni deli.
Kolikor je bilo meni razloženo, ti avtomobili nimajo amortizerjev zadaj:roll:. In kriva je torzija, ker je menda čist v k**** kot sem že povedala. Zanima me sam kolk to pride.
Če si narobe predstavljam, naj me kdo poduči.
a ti bi se kr brez amortizerjev naokrog vozla? glej, šajtrge nimajo amortizerjev. avti jih majo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov