monocit je napisal/-a:Vedno bolj pogosto se mi dogaja da ko speljujem v prvi prestavi sklopka ne prime zvezno ampak se zgodi da kljub enakomernemu popuščanju pedala sklopke, avto neenakomerno cuka( čutim da se motor zatrese kot da bo crknil".).. Imam občutek kot da bi sklopka klub popuščanju pedala , naenkrat prijela pa zopet popustila in zopet prijela.....če karikiram normalno bi bilo..."zzzzzzuuuuuummmmmm"......tu pa je "zz zzz zzzz uuummmmmmmmmmmm"
V višjih prestavah problema s sklopko nisem opazil
Ima kdo kake podobne izkušnje.?
Yaris D4-D, 40.000km
rhino je napisal/-a:Zakaj si pa moral dve temi o tem odpret?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
Sicer če je avto letnik 2006,bi še moral biti v garanciji,a ne?
Beybo kakšno maš ti sklopko u cinquetu da košta 35 jurjev brez rok se prav samo material??? a maš od kamiona lamelo notAudiRSboy je napisal/-a:monocit je napisal/-a:Vedno bolj pogosto se mi dogaja da ko speljujem v prvi prestavi sklopka ne prime zvezno ampak se zgodi da kljub enakomernemu popuščanju pedala sklopke, avto neenakomerno cuka( čutim da se motor zatrese kot da bo crknil".).. Imam občutek kot da bi sklopka klub popuščanju pedala , naenkrat prijela pa zopet popustila in zopet prijela.....če karikiram normalno bi bilo..."zzzzzzuuuuuummmmmm"......tu pa je "zz zzz zzzz uuummmmmmmmmmmm"
Yaris D4-D, 40.000km
jst mam isti problem sam da men tud v visjih brzinah neprime velikrat in se samo vrti v prazno avto pa dere.....
popravilo zame kosta 35,000sit brez rok....
Zodd je napisal/-a:zategni rocno avto pusti v prostem teku daj u 5 prestavo (na miru seveda) spusti sklopko ce ne crkne je sklopka fuc
navadno navs vrjev....sam to je da use komplet zamenam kar se da....čare je napisal/-a:Beybo kakšno maš ti sklopko u cinquetu da košta 35 jurjev brez rok se prav samo material??? a maš od kamiona lamelo notAudiRSboy je napisal/-a:monocit je napisal/-a:Vedno bolj pogosto se mi dogaja da ko speljujem v prvi prestavi sklopka ne prime zvezno ampak se zgodi da kljub enakomernemu popuščanju pedala sklopke, avto neenakomerno cuka( čutim da se motor zatrese kot da bo crknil".).. Imam občutek kot da bi sklopka klub popuščanju pedala , naenkrat prijela pa zopet popustila in zopet prijela.....če karikiram normalno bi bilo..."zzzzzzuuuuuummmmmm"......tu pa je "zz zzz zzzz uuummmmmmmmmmmm"
Yaris D4-D, 40.000km
jst mam isti problem sam da men tud v visjih brzinah neprime velikrat in se samo vrti v prazno avto pa dere.....
popravilo zame kosta 35,000sit brez rok....
čare je napisal/-a:jest pa 16 (starih) za tipota je pa SACHS-ova in komplet ležaj,košara,lamela sej druzga pa ne rabiš menjat tko da 30 je mal velik za kopijo za tvoj vžigalnik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov