živjo!
zanima me kwa bi blo narobe da se mi šipe ful rosijo k ns je 5 v avtu,pa useen gretje ful vroč piha.mam pa audi a3,notr mam suho,voda mi ne spuša s hladilnga sistema...a je možn da je klima za nafilat?
lp
če se ne motim je en filter v armaturki mislim da spodaj nekje ga boš mogu spihat oziroma zamenjat!!!na mojem bivšem avtu je blo to!!pol se pa ni več rosil
Šipe so rosijo zarad vlage, preveri zračni filter od kabine,..če si avto pral je vrjetno mal vode stekl na filter in sedaj tam voda hlapi v kabino,..preveri filter, ga očisti,posuši na radiatorju in boš videl čez dan oz. dva. Nahaja pa mislem da veš kje se.
Lp
No js sm mev s svojim seatom tudi iste probleme OZ podobne. Rosenje stekl ni prijetno. Če imaš slučajn problem, da se ti stekla med vožnjo zarosijo, je lahko finta v tem da si imel pred tem vkloplen kompresor klime če je CILMATRONMIK. In na določeni temp. se ta izklopi in posledica so zarosena stekla v trenutko. Jaz sm rešo ta problem tako da sem predn se je začelo to hladno vreme avtomobil dobro prezračil in čez zimo pustil kompresor oz klimo izklopleno, ter na ročno naštimal šobe v vetrobransko steklo in stranska stekla, ter malo posprejal z unim ANTIFOGOM in problem se je rešil, pa zamenjaj mikrofilter.. http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=