tomson je napisal/-a:Kot že tema sama pove, so zanič ploščice.
Štajerski avtodom mi je povedal, da bi me menjava novih diskov + delo prišla nekje 200€. Mene pa zdaj zanima, koliko bi me to prišlo pri kakem privat mehaniku?
Ne ga srat s takimi cenami. A ti bodo nov avto naredili? Jaz sem dal za servis na 60.000 + zavorne obloge toliko denarja. Ploščice so itaq dost poceni, diski pa tudi ne morejo biti tako dragi. Preveri še ceno diskov in ploščic na A net, ali pa pri Regnemerju....
Tole ja pa res pošten nateg. Nekdo skuša spraviti v žep vsaj 100€ na račun dela z nekaj vijaki (8 vijakov za kolesa, 4 vijake za klešče in 2 vijaka za diske, ter tisti dve varnostni sponki) Pa saj to je rop pri belem dnevu...
Čas je da se lastniki množičnih znamk (Renault, VW in podobno) zavejo, da je konkurenca med servisi velika in da se servis nahaja v vsaki malo večji vasi. Vožnja nekaj kilometrov pa tudi ne stane nevemkako veliko.
Torej telefon v roke, malo pokliči okoliške servise in se pozanimaj kje delajo za pošteno ceno.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.