Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Helly
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Vetrobransko steklo pri Hyundai Accentu

Napisal/-a Helly To mar 06, 2007 8:23 am

Accent letnik 1996 ima počeno vetrobransko steklo (priletel je kamen in je sedaj še bolj popokalo) in me zanima ali je priporočljivo menjati z rabljenim ali kar kupiti novo steklo?
Kje bi ga dobila najcenejše ker mami ni dala zavarvat stekla :roll:

Hvala za odgovore pa opravičujem se, če je že kje podobna tema saj sem iskala a nič našla...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To mar 06, 2007 2:40 pm

odvisno kok pride nova šipa poskusio pri CARGLASS,NOVOMAT,ROMAT se mi pa zdi da je novomat najcenejši vzami pa seveda kopijo

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR To mar 06, 2007 11:10 pm

ko boš poklicala za ceno, povej da si samoplačnik,da nimaš na zavarovalnico. Ti bodo po moje povedal 30% nižjo ceno kot na začetku. Vsaj pri meni je bilo tako. Sm najprej klical koliko je cena in reče eno cifro( se ne spomnim koliko), potem pa tekom pogovora omenim, da bom s kešom plačal, pa ded reče, da to pa vse spremeni, pa pove full nižjo ceno. To je bilo v MB pri onih na Studencih - tudi ne vem kaj so že Carglass mogoče?

Uporabniški avatar
Helly
Nov uporabnik

Napisal/-a Helly Pe mar 09, 2007 8:49 am

Po mailu sm vprašala in zvedla od dveh ceno...prva je 200€ z montažo vred druga pa 145€ z montažo.

Bom pa raje poklicala pa tako rekla kot si reku.

Hvala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe mar 09, 2007 9:15 am

vzami rabljeno....boš veliko ceneje skus pršla... ;) js sm dau za rabljeno zadnjo šipo+menjava šipe 45k bivših SIT,nova šipa me bi pa prišla 55k... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe mar 09, 2007 12:23 pm

poklici po avtoodpadih in vzemi rabljeno! obvezno! ne nori in zapravljaj 1/4vrednosti avta za eno SIPO!! :D
LP
Kennman

Uporabniški avatar
Helly
Nov uporabnik

Napisal/-a Helly Ne mar 11, 2007 1:13 pm

Am....oki hvala...bom poklicala ;)

Gotovo je kje kaka tema o avtoodpadih ane...katerega nnajbolj priporočate?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne mar 11, 2007 11:37 pm

v tovarni znanja imaš...
prekliči use in izberi najcenejšo :)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov