Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Renault 5 vrata??

Napisal/-a lisko Ne mar 11, 2007 5:20 pm

Kako grejo pri petki stranska vrata dol? Oz. kako se naj lotim demontaže le teh ( vseh štirih po možnosi) da bom jih pol lahko lepo spet zmontiral nazaj. Gre se zaradi varjenja komplet podvozja in nekateri zvari so tud točno pod vratami.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne mar 11, 2007 7:12 pm

ce se ne motim lahko kr pante dol odsraufas pa imas vse dol, tko da jih bos pol kr gor zasraufal.Druga moznost je da vzames vn tisti sornik ki je na pantih, ki zruzuje vrata s karoserijo, kjer je sredisce vrtenja vrat.....to naredis tako, ta ga zbijes od spodaj proti gor....pomojem bi tko moglo bit kr oke ;) sej malo pogledas pa vidis, sej je cist simpl no...kaj je to zate dej ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne mar 11, 2007 7:14 pm

pazi, da izklopiš airbage na vratih, ker drugače boš imel precej stroškov.

malo heca. najbolje, da jih odšraufaš kar pante, kot ti je predlagal dariooo. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne mar 11, 2007 8:46 pm

Finta je u tem da petka nima pantov prišravfanih. Amapk so na eni strani privarjeni na karoserijo na drugi pa na vrata ( niti nastavljat jih ne morš) Edina možnost je tist štift, katerga pa sem že mal tolko pa se ni premaknu. Zato sem mislu če obstaja kaka posebna fora kako dobit vrata dol. Če ne pa fleks pa pol lambo doors nazaj gor:D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne mar 11, 2007 9:04 pm

lisko je napisal/-a:Finta je u tem da petka nima pantov prišravfanih. Amapk so na eni strani privarjeni na karoserijo na drugi pa na vrata ( niti nastavljat jih ne morš) Edina možnost je tist štift, katerga pa sem že mal tolko pa se ni premaknu. Zato sem mislu če obstaja kaka posebna fora kako dobit vrata dol. Če ne pa fleks pa pol lambo doors nazaj gor:D

pol pa vzemi lepo eno tockalo, ki ima ravno konico al kak valjast element ki ima isti fi kot tisti stift in ga odspodaj proti gor zbi in pronlem resen.....ne fleksa uporabljat, ker ti bo pol se zal ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 11, 2007 11:41 pm

Tile stifti znajo bit u ibr jebani.
Citroen Gs ma isto foro, fajn naspricaj prej z wdjem, pol pa dorn pa tuči :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov