Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Nujno rabim

Napisal/-a Fiat Tipo Po jul 07, 2003 2:43 pm

Rabil bi levi blatnik in leva prednja vrata za Fiat Tipo. Barva mora nujno biti (koda barve 132 Roso bright) Zdi se mi da jo imajo to barvo samo tipoti letnika 94 in 95. Iskal sem že po odpadih v Italiji preklical vse v salomonovem oglasniku in poizkušal dobit dele na vse možne načine ampak brez uspeha. Prosil bi če je možno da bi mi kdo zrihtal oziroma če kdo ve za kakšen razbit Tipo da ima cel blatnik in vrata te barve. Problem je ker izgleda da je zlo mal tipotov te barve. Vsi ki so podobne barve pa imajo kodo 128 rosso bright teh pa dobiš kar jih hočeš. Barva mojega je metal perla češnjevo rdeča koda 132.

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Po jul 07, 2003 3:02 pm

Ja pa kupi dele bilo kakšne barve in dej štrihat ne... Sploh, če se tako težko dobi. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Po jul 07, 2003 3:15 pm

Fora je v tem da barve ki je poštrihana na novo skor ni možno uskladiti z ostalo na avtu. Saj ta blatnik in vrata sem že menjal eno leto nazaj v barvi se vidi malenkostno razliko original barva je bolj svetla. Vrata in blatnik sta mi začela rjaveti. in pod barvo okoli smernika so že napihnjene bulice.To je problem ker so bli deli od tipota ki ni bil pleh pocinkan (na hitr ga je blo treba poštimat).pocinkani so letnik 94 in 95 Če bi blo možno kje dobit bi najrajš dal original štrihano pa še barva bi bla čist ista. Prišel bi ceneje skozi ker že barva je draga ko svinja, metal in perla mešani in bi sam gor prišravfal pa se še opazilo nebi da sta vrata in blatnik menjana.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po jul 07, 2003 4:07 pm

There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Po jul 07, 2003 8:05 pm

Hvala za informacije. Vidu sm ko se je ta tema odprla sam sem bil par dni odsoten pa nisem zasledil da je tud tel cifra gor. Bom probal upam da bom mel kaj sreče.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov