joztom je napisal/-a:Imaš olja za daljše intervale, 30K km ali računalnik odloči kdaj je zadosti vžigov in kilometrov (LDX) in pa take, ki se menjajo na 15K km za navadno rao (Slovenija nima avtocest). Sam se odloči. Ali res nobeden šofer VAGov nima pojma o olju in ali tega res nimate v knjižicah. Po moje je vključno s specifikacijami noter, pa se vam ne ljubi pogledat.
dacarbosko je napisal/-a:Če te zanima katero olje je zagotovo pravo za ta avto ti lahk iz lastnjih iskušen povem,ker sem sam dalal na avdi inwv servisu malgaj,pa tega nebi smel govorit naokolj ti svetujem olje slenia racing.
dacarbosko je napisal/-a:Če te zanima katero olje je zagotovo pravo za ta avto ti lahk iz lastnjih iskušen povem,ker sem sam dalal na avdi inwv servisu malgaj,pa tega nebi smel govorit naokolj ti svetujem olje slenia racing.
JoeLoe je napisal/-a:dacarbosko je napisal/-a:Če te zanima katero olje je zagotovo pravo za ta avto ti lahk iz lastnjih iskušen povem,ker sem sam dalal na avdi inwv servisu malgaj,pa tega nebi smel govorit naokolj ti svetujem olje slenia racing.
vincent je napisal/-a:selenia racing ti bo pilo pa kot na oktober festu!
ker je olje voda.
Kupi malenkost gostejše olje...torej z oznako 10W-40.
Mogoče bo kaj bolje. Čista sintetika je za sklumpan motor enostavno preredka.
mikpet01 je napisal/-a:Ali kdo ve katero olje naj vlijem v motor VW 1.4 16v da ne bo pil olja?
Hvala vsem za pomoč
peter
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov