... mislim, da je to problem okoli izbora mase oblog - meni tudi cvilijo kot od stare stoenke je pa za to kriv moj izbor - dirkalne nimajo tistih dodatkov da so tihe kot normalne - ko se ustavljaš počasi - enostavno me ne moticliopower je napisal/-a:No takole pred približno 10.000km zamenjal zavore spredaj diski in zavorne obloge sedaj se mi pojavlja cviljenje pri niski hitrosti ko narahlo pohodim zavoro. Kaj narediti obstaja baje en sprej katerega naneses na zavorne obloge ali kako ze? Zato prosim za odgovore kaj naj naredim ali naj uporabim sprej ali ima kdo izkušnje s tem? Hvala za odg.
ima 10000 km - to je novo ne more še biti roba gor ... L.p. MadJacques Lemans je napisal/-a:Točno to se dogaja tudi meniSem šel glih dons prašat na servis, kaj naj to pomeni, če je potrebno zamenjati ploščice ali diske ali kar oboje. Imam pa okoli 29.000km. Uglavnem zadeva je taka, da se na robu diska pojavi rja in potem ploščica drajsa ob njo in rezultat tega je cviljenje. Zadevo naj bi se rešilo tako, da gumo odstraniš in potem okoli diska odstraniš rjo s brusnim (šmirgel) papirjem. Uglavnem treba je pošmerglat rob diska.
Petersilj je napisal/-a:Po TV sem že videl/slišal, da pri nizkih hitrostih cvilijo celo bremze od F1 bolidov. ČE njih ne moti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov