odpiram popolnoma nov topic in prosim ze v startu, da ne zmerjate ali opbsojate. Z mojo trmo in nadleznostjo

Lep pozdrav vsem
PS: pisite na forum, tako da mu ga lahko direktno pokazem da si prebere, prevede

TooOldVehicle je napisal/-a:Ja in kaj boš ti zdej tam dosegu? V primeru da je vse to res kar si napisu, direktor itak "nima odnosa" oz. ga ne zanima zadovoljstvo strank, tko da te bo hitr odslovu, velik sreče pa fajn ga pretres z resnico, se bo mogoče zbudu!
bugy1 je napisal/-a:Afric jaz ti predlagam , da ga seznaniš z svojim problemom (sem bral tvoje poste) in mu tudi že vnaprej priskrbi fotokopije vseh delovnih nalogov, računov, izvedenca...... in mu ob sestanku posreduj. Predlagam ti, da ne preteravaš ampak si umirjen in se o problemih na miren način pogovori. Lepa beseda je vedno dobrodošla pri ljudeh ki so na takem položaju kot je ta gospod iz Citroena.
bugy1 je napisal/-a:Afric jaz ti predlagam , da ga seznaniš z svojim problemom (sem bral tvoje poste) in mu tudi že vnaprej priskrbi fotokopije vseh delovnih nalogov, računov, izvedenca...... in mu ob sestanku posreduj. Predlagam ti, da ne preteravaš ampak si umirjen in se o problemih na miren način pogovori. Lepa beseda je vedno dobrodošla pri ljudeh ki so na takem položaju kot je ta gospod iz Citroena.
joztom je napisal/-a:Vsakih toliko tisoč se najde izjemno slab primerek, vsake toliko časa tudi izjemno slabo podkovan kupec. Kombinacija je neverjetna,
xsara je napisal/-a:zdravo
je definitivno se strinjam s prejšnjim postom, gnilo je že pri samem vrhu Citroen Slovenija, kakšno je šele stanje potem na servisih, vem iz lastnih izkušenj, zdaj enostavno niti približno ne peljem več svojga citroena na pooblaščen servis, da me popolnoma olupijo keša in, da mi obenem še pokvarijo avto, al pa da pretirano zaračunajo in nič naredijo, mene že ne vidijo več na citroenu, so preveč pokvarjeni in gnili in so že davno zgubili moje zaupanje, na žalost in čeprav imam rad svojga citrota, ga ob takem odnosu nikoli več ne kupim ozirom ga takoj prodam če ga zadenem na loteriji, ker ne mislim met problemov z servisi in nesposobnim in amaterskim folkom ki tam dela.
lp...............
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov