Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Berlingo 2.0HDI 70k km 2004, OLJE?

Napisal/-a DaDek Če apr 05, 2007 12:35 pm

Na službenem berlingotu je bilo olje na minimumu in kličemo na pooblaščen servis (kjer ga tudi vedno redno servisiramo) in mi reče pač oseba, s katero sem se pogovarjal: "ja sej to je nekaj normalnega, kupite olje pa ga dolite". Avto pa je bil na servisu Avgusta pri 55k km.

Vaše mnenje? V čem je sploh problem, pijejo ti avti olje? Serviserji niso menjali olja na zadnjem servisu? Nekaj normalnega, da avto z 70k km 2,5leti star to dela?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če apr 05, 2007 8:58 pm

hmm, to je nekakšna hiba novejših turbo dizlov...
ni panike ;)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

KVINTON
Nov uporabnik

Kraj: Hotinja Vas

Re: Berlingo 2.0HDI 70k km 2004, OLJE?

Napisal/-a KVINTON Sr apr 18, 2007 9:15 pm

DaDek je napisal/-a:Na službenem berlingotu je bilo olje na minimumu in kličemo na pooblaščen servis (kjer ga tudi vedno redno servisiramo) in mi reče pač oseba, s katero sem se pogovarjal: "ja sej to je nekaj normalnega, kupite olje pa ga dolite". Avto pa je bil na servisu Avgusta pri 55k km.

Vaše mnenje? V čem je sploh problem, pijejo ti avti olje? Serviserji niso menjali olja na zadnjem servisu? Nekaj normalnega, da avto z 70k km 2,5leti star to dela?

pa dobro, pa kaj si ti i**** ali kaj, da pišeš take neumnosti, da je avto pokuru v 15000km 1 l olja???????? :?:
važno da je vlažno....

Uporabniški avatar
hirabbit
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a hirabbit Sr apr 18, 2007 9:32 pm

KVINTON je napisal/-a:pa dobro, pa kaj si ti i**** ali kaj, da pišeš take neumnosti, da je avto pokuru v 15000km 1 l olja???????? :?:

:shock: :shock: omg na tem forumu se pa prav prijetno razumete :D

Meni se tudi ne zdi nič čudnega to, odvisno pač od načina vožnje. Znanec ima Tourana TDi in nosi s sabo kantico olja za vsak slučaj, da mu ga ne zmanjka...ne vem no...če avto teraš pol tudi olje pije (podmazuje tudi turbino)

KVINTON
Nov uporabnik

Kraj: Hotinja Vas

Napisal/-a KVINTON Sr apr 18, 2007 9:34 pm

hirabbit je napisal/-a:
KVINTON je napisal/-a:pa dobro, pa kaj si ti i**** ali kaj, da pišeš take neumnosti, da je avto pokuru v 15000km 1 l olja???????? :?:

:shock: :shock: omg na tem forumu se pa prav prijetno razumete :D

Meni se tudi ne zdi nič čudnega to, odvisno pač od načina vožnje. Znanec ima Tourana TDi in nosi s sabo kantico olja za vsak slučaj, da mu ga ne zmanjka...ne vem no...če avto teraš pol tudi olje pije (podmazuje tudi turbino)

2x podpis
važno da je vlažno....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov