Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Hendrix
Novinec

Srečanje z robnikom...

Napisal/-a Hendrix Sr apr 11, 2007 4:43 pm

...pri veliki hitrosti! Zadel v levo kolo.

Posledice; avto zavija v eno stran, ko zaviram mi volan rahlo zavija levo/desno, obenem mi tudi avto nosi malo levo/desno in ko zavijam naglo desno mi hudo zaropota nekje pri levem kolesu in volan močno zatrese.

Kaj vse bom moral uštimat in kolikšen bo približen strošek? Peugeot 106 l.98

Hvala! lp

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Sr apr 11, 2007 5:22 pm

Felga je fejst zvita?
Prelude To Disaster

Hendrix
Novinec

Napisal/-a Hendrix Sr apr 11, 2007 5:43 pm

Ej, volan sem imel zavit močno v desno in z notranje strani platišča sem prbil v robnik. Se niti ne vidi... :roll: ...vsaj jaz nisem opazil.

Sem mogoče razštelal samo kolo? :lol:

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Sr apr 11, 2007 6:27 pm

treba pelat avto na optiko :D

Hendrix
Novinec

Napisal/-a Hendrix Sr apr 11, 2007 6:32 pm

Tilen18 je napisal/-a:treba pelat avto na optiko :D

Samo? :lol: Super!! 8)

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 6:37 pm

Hendrix je napisal/-a:
Tilen18 je napisal/-a:treba pelat avto na optiko :D

Samo? :lol: Super!! 8)

Mogoče še kak končnik,kugla...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr apr 11, 2007 7:09 pm

Ja, bo sla štipendija....

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Sr apr 11, 2007 8:03 pm

Ja to se je mojemu sošolco zgodilo ... pa se je tut kuj tak na boli te čačka vozo ni se nič zmeno pole pa sraje mev mu skor gumo vtrgalo... mev zvito vseskup dola pa še zapigano podvozje :S

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Sr avg 22, 2007 8:55 pm

no..jaz sem mel danes tudi srečanje z robnikom...kar hudo srečanje...mokro, pa se mal zajebavaš da vidiš kko zgleda in kako se avto obnaša pa ga dobiš po glavi...in si zapomneš za vse večne čase :cry:
pa kr grdo zgleda...zadel pa sem z zadnjim desnim kolesom v robnik je feltna šla pa kolo ne mal navznot zvito, volan je malo v desno obrnjen in s sprednjim desnim kolesom tudi ni vse v redu kr avto se mi zdi dal mal visi naprej-desno ko not ssediš če si znate predstavljat....a mi lahko kdo pove kaj verjetno je šlo v k**** pa kolko bo verjetno koštalo??? avto je fiat punto l.2002 1.2 60km

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr avg 22, 2007 8:58 pm

Menju boš zadnjo premo komplet pa bo :D Ne se zajebavat na mokri cesti :!:
Slika

Luky

Napisal/-a Luky Sr avg 22, 2007 9:08 pm

marinaio je napisal/-a:no..jaz sem mel danes tudi srečanje z robnikom...kar hudo srečanje...mokro, pa se mal zajebavaš da vidiš kko zgleda in kako se avto obnaša pa ga dobiš po glavi...in si zapomneš za vse večne čase :cry:
pa kr grdo zgleda...zadel pa sem z zadnjim desnim kolesom v robnik je feltna šla pa kolo ne mal navznot zvito, volan je malo v desno obrnjen in s sprednjim desnim kolesom tudi ni vse v redu kr avto se mi zdi dal mal visi naprej-desno ko not ssediš če si znate predstavljat....a mi lahko kdo pove kaj verjetno je šlo v k**** pa kolko bo verjetno koštalo??? avto je fiat punto l.2002 1.2 60km

uf ti si ga kr dobr trofu.. kake slike bi prou prišle
vidim da nism edini ki je v tem kurčevem vremenu v robnik zletu - js sm se pa mal spozabu d je mokra cesta pa sm ga ful prpiču v krožnga(ki je skor zmer prazn), po sm pa s sprednim levim kolesom robnik trofu, počl je ful sm že mislu da mi je kolo utrgal... pol sm se pa še kr naprej pelu sm vidu da je kolo še cel-stopm vn iz avta pogledam-felga ful usuta guma pa je ostala cela tk da sm se lahk do doma prpelu...
zdej pa felgo sm že zamenju pa sm še sprot vilco pogledu tk od oka če je vredi, pa se mi je zdela ok
sam zdej k avto gledam se mi zdi da je za ene pol centi nazaj kolo, pelu se pa še nism da bi vidu če ga kej vleče... drgač pa bo verjetn optika pa pol menjava vilce, al bom pa kr tapru še vilco najdo, pa bom kr zamenju pa pol šou na optiko...
ja ni tist dan ni bil glih moj :?

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Napisal/-a marinaio Sr avg 22, 2007 9:30 pm

killah bee je napisal/-a:Menju boš zadnjo premo komplet pa bo :D Ne se zajebavat na mokri cesti :!:

verjetno je najboljše da se v kakšen odpad čez mejo odpeljem??
kolko pa to kej košta?

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Napisal/-a marinaio Sr avg 22, 2007 9:34 pm

Luky je napisal/-a:
marinaio je napisal/-a:no..jaz sem mel danes tudi srečanje z robnikom...kar hudo srečanje...mokro, pa se mal zajebavaš da vidiš kko zgleda in kako se avto obnaša pa ga dobiš po glavi...in si zapomneš za vse večne čase :cry:

uf ti si ga kr dobr trofu.. kake slike bi prou prišle
vidim da nism edini ki je v tem kurčevem vremenu v robnik zletu - js sm se pa mal spozabu d je mokra cesta pa sm ga ful prpiču v krožnga(ki je skor zmer prazn), po sm pa s sprednim levim kolesom robnik trofu, počl je ful sm že mislu da mi je kolo utrgal... pol sm se pa še kr naprej pelu sm vidu da je kolo še cel-stopm vn iz avta pogledam-felga ful usuta guma pa je ostala cela tk da sm se lahk do doma prpelu...
zdej pa felgo sm že zamenju pa sm še sprot vilco pogledu tk od oka če je vredi, pa se mi je zdela ok
sam zdej k avto gledam se mi zdi da je za ene pol centi nazaj kolo, pelu se pa še nism da bi vidu če ga kej vleče... drgač pa bo verjetn optika pa pol menjava vilce, al bom pa kr tapru še vilco najdo, pa bom kr zamenju pa pol šou na optiko...
ja ni tist dan ni bil glih moj :?

ja ti si prehitro pripeljal jaz pa sem se malo zajebaval... zdej pa vem kako zgleda in kakšne so posledice...ja mlad pa neumen..pa igrice preveč igram :P
zdej pa je treba popravljat...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 17 gostov