Sem šel na servis in se pogovoril z mehankarjem, mu opisal kako se obnaša ipd in je rekel da je to skoraj sigurno senzor (ker se mi tudi ko kazalec pade na 0 ne prižge rdeča lučka, ki je vezana na drugi senzor).
Zdaj pa glede na to da vem kje je senzor in da ga držita dva vijaka in da me do njega loči samo začitna plastika pod mašino, gruntam da bi splezal v kanal in ga zamenjal- imam pa malo butasto vprašanje
Senzor je "na dnu", v karterju (ali je pri ali v se ne spomnem točno) in ko bom starega odvil ven, bo seveda curilo olje.
Moje vprašanje je:
a) dam spodaj posodico da ne bo teklo po tleh, dam ven starega in takoj noter novega (ven-not, pač kak deci odteklo), ALI
b) sproti naredim še mali servis (sem na polovici intervala tako da sicer ni potrebe) tako da odtočim olje lepo skozi vijak na dnu, vzemem ven senzor, očistim vse okoli njega da je lepo suho in bleščeče, dam noter novega, menjam filter in dam noter novo olje..in s tem pač zamaknem intervale...
Ker pri A točki me skrbi, da bo pod luknjo mastno od olja in potem ne bi dobro tesnilo.