Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Polo 6N optika

Napisal/-a davorz Pe apr 20, 2007 10:45 am

Lep pozdrav!

Zanima me, ali pride drago nastavitev optike? sprednje gume mi preveč porablja (liže) iz notranje strani. Ali so to samo nastavitve ali pa gre za resnejšo okvaro? :?
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe apr 20, 2007 10:57 am

sorodnik je opravljal optiko na golfu II in ga je pršlo ene cca. 25-30€ pri s.p., pred kake 1/2 leta, tko da mislm da se nebi smel podražit za veliko če se sploh je, spet je odvisn komu greš delat optiko ker imajo servisi in s.p. različne cene

to je najbolje da odpelješ avto mehaniku da ti pove če gre za okvaro ali pa je optika vprašanje, ker dokler ne narediš pregleda neboš vedel kaj bi lahko bilo narobe

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe apr 20, 2007 10:57 am

a če se pelaš recimo več ko 100km/h-a ti trese volan ali pa je tak čudn zvok...ker če ti liže gume je to kr nevarno (glede varnosti).

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe apr 20, 2007 12:40 pm

... verjetno sta ti popustila silent bloka na trikotnem vodilu (premi) in ker boš jemal vse narazen zamenjaj še gumi, ki sta pod amortizerjem kjer pride vpet amortizer v blatnik ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Pe apr 20, 2007 2:37 pm

Če pri menjavi gum ne bi opazil, da so gume zlizane, sploh ne bi vedel, da je kaj narobe pri optiki, saj je volan miren, in ni čudnih zvokov. Torej bodo samo nastavitve. Se bom oglasil pri mehaniku. hvala
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če apr 26, 2007 10:03 am

poskus med vožnjo tam okol 60 kmh levo-desno sukat volan. pa če mogoče avto mal zaplava alpa ga zategne. js sm menjal roke in vse končnike pa me je prišlo okol 150 euro z delom+optika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če apr 26, 2007 2:43 pm

Mgajvr je napisal/-a:poskus med vožnjo tam okol 60 kmh levo-desno sukat volan. pa če mogoče avto mal zaplava alpa ga zategne. js sm menjal roke in vse končnike pa me je prišlo okol 150 euro z delom+optika
to narediš na mestu ti sediš notri v vozilu in nekdo gleda prednje kolo - ko daš v prvo in v rikverc - parkrat ponoviš oboje ti pri menjavi brez spustiti sklopke kolo samo potegne cca 2 cm naprej - nazaj in to je to (zluftani silent bloki na premah) ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 9 gostov