Napisal/-a Pollo Po apr 23, 2007 5:04 pm
Ker sm se že 2x opeku pr omenjenemu servisu sm se odloču da bom pokomentiru zadevo...Vse se začel lankso leto avgusta , kjer sm uveljvlu kasko za parking, ker sm meu srednje udrt blatnik od tujih vrat....avto pelem za triglav , vse uredimo in avto predam sevisu...avto se je barvu po levi strani(blatnik + vrata(prehod)...za ta "poseg" so mi avto uzel za 1 tedn...medtem se zglasim po 3 dneh, kjer so mi totalno falil barvno avta...po tem tednu se zglasim na servisu, kjer mi serviser zagotavlja totalno enkao barvo(sam imam bezno barvno slepoto tako da rabm mal casa da vidm razliko...) valda najprej sm biu sploh veseu da sm koncno avto dubu in se odpravm dam...doma avto totalno umijem in zglancam in na spodnejm delu vrat opazm ene 30 pikc, ki je zgledal kot da bi nekdo luknjal z "bucko"...takoj naslednji dan pelem avto nazaj in me spet zasujejo z nekimi izgovori...ker si nism mogu prvoščt da bi biu še en tedn brez avta sva se zmenila da me poklice takoj k bodo mel mal manj guzve,da bo avto cimprej pripravljen....mine 1 mesc, se zglasim na servisu in takoj posliušam spet izgovore(jah , "veste nimamo nadomestnih avtov (lčeprou sta bla 2 golfa cel mesc parkirana na parkingu(rezervna), vas bom takoj poklicu k bo na voljo"...recm "cifro mate tko da se slismo"..mine oktober , nkej proti koncu in predn pridm do pulta ga smejoče prašam, če so moje številko mogoče zgubil-->njegov odgovor"Ne, ne mam jst številko samo si je naš ličar zlomu kolen, tko da nismo mogl nč farbat.Ga gledam in se sprašuejm kdo je zdj tle bl debiln..Greva do mojga avta,ga uzamejo indobim nadomestn avto in avto so pofarbal v naslednih 2 dneh...barva spet totalno zgresena, ampak sam sm biu že čist na konc žiuci in sm pozabu na to....
Pred slabim mescom se mi zgodi nesreča..avto nevozn, ga amzs odpelje na Porsche-ja...namen sm meu avto samo popravt na servisu(orginiln deli...) farbat pa drugje...Predn so začel na avtu delat sm reku,da bom vrjetn avto nekje farbu , zarad mojih slabih preteklih izkušenj pr njih...Model me praša kdaj sm pr njih farbu avto pa sm na prbližno reku nekje soktobra...njegov odgovor je biu" samo gospod morte vedt ,da smo glih po mal po tem dobil boljše odtenke tako da bo zdj vse drgač...)jst k****n mu grem vrjet in sm se zmenu da bodo štrihal tud oni...in tle se to začne avto so pofarbal po 10 dneh(odbijač , hauba, blatnik)..pridm 11 dan vidm avto (še nesestavlen)...in.....barva PONOVNO zgrešena!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men je totalno vse dol padl...spet sm poslušu izgovore da je avto ze str in da je lahk zbledel in, da je nemogoče ujet utenek(vse to bi jim verjel, če ne bi prej pr enmu fušarju(1 mesc nazaj) barvu haube in odbiječe za pol manj denarja in cajta + barva je bla identična serijski)....no po tem nekak skupi pridemo na idejo,da se da avto spolirat, lak osvežit pa ne bo tazga prehoda, rečm ql in se zmenmo da nej bi biu avto fertik nekje do pon...(to je blo v četr...-avto je blo treba še sestavt pa na optiko pelat)...Pride Petek in mi zazvoni telefon;Gospod mamo majhno težavo, barva na haubi je totalno druga , čeprou smo šprical z isto mešanco in v istem terminu...avto se naj bi še enkrat barvu mogoce dons al pa v pondelk(3 tedni od nesrece)...mi zagotovi da bo avto fertik v torek, drgac dobim nad.vozilo...Ga klicemo dons ob 14.00 kaj e z avtom in mi dobim odogovor" žou nism meu še časa pridt v delavnco!!!!!!!!!)
Tko,da jst sm na koncu z žiuci,sam ne opravm ne rednga ne nobenga druzga servisa na Porscheju...Na falus mi gre njihovi nategovanje medtem k te gleda u oči in ti laže ...Nevem a je to mogoce zato ker avto ni nad 6 mio al je kej druzga...Umes je blo itq še ena štorija z badlook-om k so ga čist zajebal neglede na to,da sm jim 3 x povedu kako narest + pustu 2 sliki za slikonvi prikaz,samo to je spet druga štorija...Tko,da vse lastnike svojih konjičkov k jih cenjo, izogibite se tega servisa...
lp