Da ne bom odpiral nove teme bom kar tu napisal.
Sicer sem mislil objavit v temi okvara turbine vendar vseeno mislim, da je problem drugje.
Peljal sem se po avtocesti pa mislim da niti ni prišlo do 130 km/h pa je avto kar naenkrat začel pojenjat kar se tiče moči. Hitrost je padla na 90 in ni nikakor šlo hitreje peljat. Ni bilo nobenega zvoka ipd.
Avto je Polo 1.4 TDI, 2001 letnik. Bil na servisu kjer je na računalniku pokazalo, da je napaka na senzorju zraka, ampak ko smo ga menjali in šli poskusit avto je bilo vse isto kot prej. Za turbino računalnik ni opozarjal. Ponavadi je avto "potegno" nad 2000 obratov takoj, zdaj pa s težavo pride do 100 km/h. Pa tud po menjanem senzorju ko smo avto stiskali do 4000 in več obratov se je od zadaj slišal nek čudn zvok na kar je serviser odgovoril da je mogoče še auspuh zanič. Potem smo spet priklopli na računalnik in je bilo z senzorjem vse vredu, je pa opozarjalo na neko napako drugje (neke nastavitve al nekak tak so mi rekli). aja pa avto ma prevoženih 82.000 km, razn če niso kaj nazaj vrteli predn sem ga kupo