AM je napisal/-a:Ja spredaj je drugače tole... Ravno takole sem pričakoval da bo, kot je na slikah amapk je čist drugače narejeno... Spredaj sem vzel vsak vijak dol ampak še vseeno ne dobim te glave dol... In ravno zato sprašujem in je očitno še nek vijak zadaj za glavo v menšeti noter, da lahko potem tole glavo dol dobim... Pač naprej nisem razdiral in raje prej vprašam...
Hvala vseeno za pomoč... Bi pa prosil še če kdo kaj ve, kako je s tem...
AM je napisal/-a:Vseeno pa ostaja še vprašanje ali je kakšno opozorilo pri audijih kdaj so zavorne obloge že bolj na koncu... Pri nekaterih avtomobilih vem da začnejo zavore piskati oz. cviliti, me pa zanima kako ima audi l.99 s tem ??? Če kdo ve...
lisko je napisal/-a:Sam ste pa res eni ej.... mislim sploh ne veste če ma prešo ali orodje...kok ma znanja in tako dalje pa že kr neki kritizirate....
Kaj čej pa zna pa mu sosed dela v fabriki kjer mu lahk ležaj sprešajo? jebalo ga je samo to da ga ni znal ali ni mogu dobit dol....Celo življenje se ućimo in zelo dosti iz prakse....če bo stvar zajebal jo bo on... ni vprašal za pametni ( ali glup) nasvet ampak kako se stvar dobi dol.
Ko sem jaz petko šravfal sem se marsikaj poleg naučil mnogo česar prej nisem vedu....tud pr bremzah sem neki zajebu ampak pol popravu pa zadeva špila... zdej boste vsi rekli kaki butl... raj bi dal 200 jurjo ( 100 me je tak prišlo orodje in material) pa bi mel drug avto s katerim bi se vozo lahk še par let....... ampak ne mam zadovolstvo ( čeprav je potrebno mnogo živcev) in to je važn. Niso važni tok tisti evri ampak zadovolstvo ko človek neki sam nardi.Tisti ki sami tega ne delate ne boste nikol vedli in razumeli zakaj se gre.
Pavka je napisal/-a:Ne morem verjet, čega se vse nekateri za evre ne spomnIte sami menjat..
![]()
![]()
![]()
Ha ha ....Zakaj?....Nihče več ne ceni posel avtomehanika..ampak za vse vas s faksi in doktorati je avtomehanik še vedno ZAKON.
Za takšen posel....80€, seveda le delo. Zakaj? Ker je to Audi..Za Clio morda ?? 20€
![]()
red_mamba je napisal/-a:Pavka je napisal/-a:Ne morem verjet, čega se vse nekateri za evre ne spomnIte sami menjat..
![]()
![]()
![]()
Ha ha ....Zakaj?....Nihče več ne ceni posel avtomehanika..ampak za vse vas s faksi in doktorati je avtomehanik še vedno ZAKON.
Za takšen posel....80€, seveda le delo. Zakaj? Ker je to Audi..Za Clio morda ?? 20€
![]()
Če bi se mehaniki obnašali kot se je treba do strank obnašat in nebi bli sami cigani mislim da bi blo več folka pri uradnih mehankarjih.
Sicer smo pa tud taki z doktorati in faksi k mamo dobre mehanike za kolege pa nam oni to zrihtajo za lepe pare, kljub temu da je audi
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] in 10 gostov