Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Nikson
Nov uporabnik

Merilec olja?

Napisal/-a Nikson To maj 22, 2007 5:15 am

Lep pozdrav,imam namreč vprašanje,ob merjenju nivo olja sem opazil da se mi je obrabljena plastika okrog šipke poškodovala oziroma razpadla v manjše delčke,tako da sem moral zamenjati z novim,ampak problem je v tem da mi je nekaj majčkenih drobcev padlo v tisto odprtino,kjer potegneš ven šibko in se ni dalo nikakor očistiti,zato sprašujem ali to kaj škodi,kajti eni pravijo da to vse zadrži filter olja eni pravijo menjat olje,do menjave mi res ni,ker sem imel prejšni mesec mali servis in sem dal 85 Eurov.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To maj 22, 2007 5:20 am

mislim da nebo nic narobe,tko da se kr mirno vozi :D

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND To maj 22, 2007 8:15 am

Če je malo večji košček in ti zaide v črpalko ali pa da ti zatakne kakšen kanalček od olja prej kot gre v filter ni ravno vredu. Lahko pa tudi,da ne bo nič.

Uporabniški avatar
Blueboy_RM
Novinec

Kraj: Posavje

Napisal/-a Blueboy_RM To maj 22, 2007 11:20 am

Mislim da ima črpalka olja na koncu sito ki črpa olje iz karterja, tko da pomoje ne bo problema. Ko bo na vrsti menjava olja pa boš videl če bo plastika prišla ven, če ne je na situ črpalke( potem treba vzet karter dol) Ni pa nič dramatičnega tudi če ostane gor, k itak je to zloo majhn košček, glede na površino sita črpalke. NE se tok sikirat
RM
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 23 gostov