Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Mam en problem glede brisalcev na polotu 6N

Napisal/-a _miha_ Ne maj 27, 2007 11:11 am

takole je! imam polota 6N 1.4, in pač ko hočeš pošpricat si šipo pa pol da brisalci pobrišejo a ne, mi pri sprednji šipi dela use normalno. Ko pa hočem na zadnji šipi mi brisalec na suho briše pa kar iz sprednjih unik čepov na sprednjo šipo vodo brizga mal. Motorček pa lavfa ko dam za zadnjo šipo, da mi jo opere.

Upam da sm dost razložil natančno. če kdo kej ve kako se lotim to saj pogledat nej mi pove.

LP Miha

Uporabniški avatar
polek
Nov uporabnik

Kraj: RT

Napisal/-a polek Ne maj 27, 2007 11:35 am

Men se je to isto naredilo na prejšnem polotu (6n)! Vrjetno se je zaradi vodnega kamna zamašila cevka po kateri teče vitrex. Js tega sploh nism popravu, ker avto dost pogosto perem in tega ne uporablam!

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Ne maj 27, 2007 11:56 am

polek je napisal/-a:Men se je to isto naredilo na prejšnem polotu (6n)! Vrjetno se je zaradi vodnega kamna zamašila cevka po kateri teče vitrex. Js tega sploh nism popravu, ker avto dost pogosto perem in tega ne uporablam!

a pa kdo ve kako pridem to de cevke pa kje je sploh?

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne maj 27, 2007 12:00 pm

tam pri kantici ko je pumpica, so cevke napeljane, ena naprej, druga nazajpa se ti je zaradi poredke uporabe zasušila cevka, al pa šoba na brisalcu. take probleme majo skor vsi pr polotu in pri golfu, redko komu dela.

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Ne maj 27, 2007 12:02 pm

Mgajvr je napisal/-a:tam pri kantici ko je pumpica, so cevke napeljane, ena naprej, druga nazajpa se ti je zaradi poredke uporabe zasušila cevka, al pa šoba na brisalcu. take probleme majo skor vsi pr polotu in pri golfu, redko komu dela.

s čim pa lahko to spucam?

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Ne maj 27, 2007 6:36 pm

Ponavadi se to zgodi pri zadnjem motorju za pogon brisalca...

Jaz sem kupil drug motorček + brisalec na odpadu za bivših 5k sit in zamenjal v 20min :)

Prejšni brisalec z navojem mi je dan prej uničil en pijanec ki se ga je oprijel...
Slika

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Ne maj 27, 2007 7:19 pm

AndrejD je napisal/-a:Ponavadi se to zgodi pri zadnjem motorju za pogon brisalca...

Jaz sem kupil drug motorček + brisalec na odpadu za bivših 5k sit in zamenjal v 20min :)

Prejšni brisalec z navojem mi je dan prej uničil en pijanec ki se ga je oprijel...

sam brisalec zadnji dela tko k treba. sam špricat vodo noče, (motorček za vodo se pa sliš da dela.)

b@ndit
Nov uporabnik

Kraj: SinGapur

Napisal/-a b@ndit Ne maj 27, 2007 9:10 pm

dobiš fajn tanko iglo in zadaj tam ko vn sprica malo pikni v kunjo!mogoce se je tam zadelalo!ponavadi kaka smet ce nimas filtra v kanti!ali pa to kar so drugi rekli!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To maj 29, 2007 10:08 am

_miha_ je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:Ponavadi se to zgodi pri zadnjem motorju za pogon brisalca...

sam brisalec zadnji dela tko k treba. sam špricat vodo noče, (motorček za vodo se pa sliš da dela.)

Men je isto delalo nekaj časa pol pa vedno slabše... Ker je voda tekla v mehanizem
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To maj 29, 2007 10:14 am

če si pametni nena zadnjega brisalca uporabljaj pri umazanem zadnje steklu,boš samo rise naredo noter v šipo ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ To maj 29, 2007 5:36 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:če si pametni nena zadnjega brisalca uporabljaj pri umazanem zadnje steklu,boš samo rise naredo noter v šipo ;)

na to še pomislu nism, hvala ;)

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To maj 29, 2007 9:19 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:če si pametni nena zadnjega brisalca uporabljaj pri umazanem zadnje steklu,boš samo rise naredo noter v šipo ;)

Uporabljam že par let

Ugani

Risa še ni dobenega ;)
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov