Nekako mi je uspelo polomiti enega od usmerjevalnikov zraka oz. ventilacije na armaturki. Se to da zamenjati ali bo treba malo čarati s sekundnim lepilom??
Prilagam sliko, da bo predstava lažja. Slika je simbolična.
Da se zamenjat, absolutno. za popravilo pa sam vidiš, če maš vse delčeke na kupu jih zlepiš pa je, zdej če je pa zadeva na tečaju počila pa nevem kok je pametno nazaj lepit itd.
sem klical na uradni servis in so mi rekli, da je edina varianta za zamenjavo...če se zamenja celotno armaturo skratka, da samo tistega usmerjevalnika ni mogoče dobiti...
Afrim je napisal/-a:sem klical na uradni servis in so mi rekli, da je edina varianta za zamenjavo...če se zamenja celotno armaturo skratka, da samo tistega usmerjevalnika ni mogoče dobiti...
hm...sekundno lepilo?
Ah, nehaj z lepilom. Saj se veliko avtov prodaja po delih ...
Malo pobrskaj po oglasniku / Avtonetu / Bolhi. Saj Clio res ni tako eksotičen avto, da ne bi bilo ponudbe delov...
Meni se je na Xsari prav tako polomil pred kaksnim letom in pol in sem ga dobil iz razbitega za tedanjih pet jurjev
Če si "polomil" tisto letvico (odzad v horizontalni ravnini) , ko si tisto dišavo notr tišal nisi nič polomil...... probaj nekak ven vzet pa sestavt kot lego kocke.
Men je uspel.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi