Nasveti in napotki ter povpraševanja...

xardas212
Nov uporabnik

mercedes števec

Napisal/-a xardas212 Če jun 14, 2007 7:07 pm

mam en problem mam mercedesa C letnik 1995 diesel zej mam prevoženih 220k pa mi števec za hitrost blokira na čas dela na čas pa ne pa vedno ko mi zablokira mi se prižge lučka za abs vem pa da abs dela vredi obratomer pa vse ostalo na števci dela samo hitrosti mi ne meri mene zanima če treba kupit novi števec al pa kam avto pelat sem iz ptuja zanima me še klko pride novi števec

Uporabniški avatar
Pavka
Stalni uporabnik

Kraj: IZLAKE

Napisal/-a Pavka Če jun 14, 2007 10:41 pm

Če zagori lučka za ABS, potem ABS zagotovo ne deluje...servis - tester

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Če jun 14, 2007 11:07 pm

To za števec se je pa dogajalo pri dostih C W202 za abs pa servis pa na tester
možno da je kšn abs senzor...

Uporabniški avatar
zcmr
Novinec

Kraj: GO

Napisal/-a zcmr Pe jun 15, 2007 8:32 pm

Se pravi da dobiva signal hitrosti z senzorjev na kolesih in ker je tam napaka tudi stevec ne dela.Na servis !
Mercedes Benz service

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Sr jun 20, 2007 6:08 pm

zcmr je napisal/-a:Se pravi da dobiva signal hitrosti z senzorjev na kolesih in ker je tam napaka tudi stevec ne dela.Na servis !

se strinjam glede lučke za abs je pri meni na mondeotu gorela isto pa mi je delal abs pa ga pelem na pooblaščeni servis za ford pa povem da lučka za abs gori abs mi pa dela pa so me imeli za trotla češ da ni možno če lučka gori abs ne dela pa mu rečem naj se pelje pa pol govori ne kr neka nabija če ne ve pa se pele pa pride nazaj pa reče da kaj takega prvič vidi pa pojma nimajo kaj bi lahko to bilo pa testirajo pa pucajo in menjajo senzorje gor in dol pa grem domo z prižgano lučko za abs pa me je motla pa sm vzev žarnico ven pa je ugasnila to so moje izkušnje z lučko abs... :roll: :shock:
citroen berlingo 2,0 HDI
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov