Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dxx0736
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Seat toledo popravilo roke

Napisal/-a dxx0736 Po jun 18, 2007 3:04 pm

Lep pozdrav.
Zadnjič sem imel manjšo nezgodo, namreč z levo roko sem kar grdo počil v robnik. Guma sedaj "drajsa" ob blatnik, avto je nevozen, torej sklepam da je šla roka, platišče je malo popraskano. Zanima me če kdo ve za kak hiter, ne preveč drag in zanesljiv servis v ljubljani.
Pa še približna ocena kolk bo koštal, vseskupi.
Avto pa je Seat Toledo letnik 95. kokr vem roke niso tako drage, edin če obstaja možnost da je še kaj drugega šlo v p....

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po jun 18, 2007 3:20 pm

Zadeva ne bo tako enostavna. Kolo je zamaknjeno toliko, da drsa po blatniku (cca 5cm). To pomeni, zvito roko, verjetno poškodoval končnik volanskega droga, morda tudi volanski mehanzem. Potrebno pa bo premeriti, koliko je zamaknilo nosilne elemente podvozja - nosilce rok. Obstaja tudi možnost, da je celotna karoserija zavita - preveri razmike med vrati in blatnikom, ter če se vsa vrata še zapirajo kot pred trkom.

Vsekakor si naj avto ogleda strokovnjak, saj je možno da so poškodbe precej večje kot je videti na prvi pogled. Če bi dodal še kako sliko bi bilo lažje oceniti škodo.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

dxx0736
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dxx0736 Po jun 18, 2007 3:33 pm

karoserijo sem že preveril, ni nič zamaknjeno, ubistvu sploh ni poškodovana, razmaki so taki kot morjo bit. Avto je tak kot prej, le levo gumo ima malo bolj nazaj :D

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Po jun 18, 2007 7:16 pm

ce ti ni predalec neki mojster ravna mostove in roke itd iz domzal samo mu mores razdrto prinest. ce te zanima pm
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
Pavka
Stalni uporabnik

Kraj: IZLAKE

Napisal/-a Pavka So jun 23, 2007 7:48 am

Novo roko dobiš v Vargaland Vrhnika

Uporabniški avatar
dules
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dules Ne jun 24, 2007 9:46 pm

zamenjaj roko ter naredi optiko
pri moji dvojki je bilo isto da sem imel toliko zamaknjeno , zamenjal sm roko ter gasa naprej
je pa bilo treba optiko narest preventivno še zamenjaj končnik spodnji ker ga je men po tem sfulak žav

drgač bi bilo na desni strani kjer bi ti sfukal še akso po domače tisti drog po kateri se prenašajo vrtlaji iz menjalnika na kolo
Volkswagen Golf MK1 motor 1.1 letnik 1978 v obnavljanju ter Golf MK4 1.9 TDi 130 Konj letnik 2003

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Po jun 25, 2007 12:41 pm

to je polosovina .
a vto slučajno prodaš?
js kupim kaj takšnega.
vglavnem odkupujem avtomobile od letnika 90dalje
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 9 gostov