Torej kot se vidi na sliki sem mel prometno v krožnem prometu...Spet pametni tovornjakari,ki mislijo da so frajeri če so vlki pa težki.
Slika:

Nek opis:
Bil sem na zunanji špui v krožnem.Tovornjak na notranji.Lepo se z tovornjakom vzporedno peljema nekaj časa nakar si on zmisli da hoče it na zunanji krog,ampak ker je on vido da negre (jaz ga pa tud nisn spusto),ker tak more on počakat,in se je on lepo v mene zapelo (zanalašč),kasneje pa še kolesa poravnal tak da,ko je prišla policija je on nekaj gušo da kao je mel blinker da on ni kriv pa da sem jaz v njega zapelal kar je nemogoče (z te strani).No v glavnem pride policija naredmo zapisnik on nekaj guši tm v 3 pm tolk da ga nisem zalimal, da ni kriv,pove medtem ene 5 verzij,da nakoncu mu je že policaj rekel da naj bo rajši tiho.No v glavnem kriv je bil on avto je zavarovan,cenilec ocenil škodo ccc 1000€.Nasledn mesec gre na stroške zavarovalnice se tole vn sklepat pa pokitat pa pobarvat.To je v bistvo to...
Komentarji?

p.s V bistvu me zanima bo to ko bo končano narjeno tko kt je blo prej? Avto gre drugač za vsak slučajn na optiko sam kolo tak ni fasalo nč.