Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Prometna

Napisal/-a Proton-Blaž Sr jun 20, 2007 9:27 pm

Živjo!

Torej kot se vidi na sliki sem mel prometno v krožnem prometu...Spet pametni tovornjakari,ki mislijo da so frajeri če so vlki pa težki.

Slika:
Slika
Nek opis:

Bil sem na zunanji špui v krožnem.Tovornjak na notranji.Lepo se z tovornjakom vzporedno peljema nekaj časa nakar si on zmisli da hoče it na zunanji krog,ampak ker je on vido da negre (jaz ga pa tud nisn spusto),ker tak more on počakat,in se je on lepo v mene zapelo (zanalašč),kasneje pa še kolesa poravnal tak da,ko je prišla policija je on nekaj gušo da kao je mel blinker da on ni kriv pa da sem jaz v njega zapelal kar je nemogoče (z te strani).No v glavnem pride policija naredmo zapisnik on nekaj guši tm v 3 pm tolk da ga nisem zalimal, da ni kriv,pove medtem ene 5 verzij,da nakoncu mu je že policaj rekel da naj bo rajši tiho.No v glavnem kriv je bil on avto je zavarovan,cenilec ocenil škodo ccc 1000€.Nasledn mesec gre na stroške zavarovalnice se tole vn sklepat pa pokitat pa pobarvat.To je v bistvo to...

Komentarji? :?

p.s V bistvu me zanima bo to ko bo končano narjeno tko kt je blo prej? Avto gre drugač za vsak slučajn na optiko sam kolo tak ni fasalo nč.

Uporabniški avatar
fičfirič
Novinec

Napisal/-a fičfirič Sr jun 20, 2007 10:07 pm

Svašta.Teli kamjonarji so res friki.....nemu se pa najbrž tud praske ne pozna k je tolk robustno ne? Kaj bi ga tepu.....

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Sr jun 20, 2007 10:09 pm

Ne na kamjonu nobene praske blo...Nevem ne škoda se mizdi avta kr so eni tok neumni pa nesramni...Pa dobr da sm p ogasu stisnu prej drugač bi direkt v moja vrata pokno...

Uporabniški avatar
frici32
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frici32 Sr jun 20, 2007 10:29 pm

Se mi zdi, da ti nisi nič manj neumen kot kamjonar. Po moje si tudi zelo objesten voznik saj je to razvidno iz tvojega pisanja npr:(jaz ga pa tud nisn spusto, pa dobr da sm po gasu stisnu).Včasih je treba tudi na zavoro stopit pa spustiti kamion predse in si misliti svoje.
Baje je med kamjonarji zelo razširjen šport zaletavanje zanalašč :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Berlingo III Multispace 1.6 HDi 90

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Sr jun 20, 2007 10:40 pm

Ne glej tko je blo, zlo pomanjkljiv opis drugač...Na bremzo nisem mogel praktično stisnit ker je bil un zamano čisto odzad in bi se mi v rit prbil...Spustil ga pa nisem zato ker mi grejo že na k ker se skoz nekam tišijo in tud kam bi ga spustil če je un odzad bil čist za mano? Umaknitse nisem mogel desno ker je ograja....Na gas sem pa stisnil zato da me ni direkt v vrata ko sem videl da je šel proti meni...Ni blo druge varjante kot ta...

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr jun 20, 2007 10:48 pm

Glede na to, da je bil tovornjak na notranji pomeni, da se je on v bistvu umaknil tebi oziroma komurkoli že, ki vstopa na krožnega, ko je pa hotu ven je dubu pa prst v r**. Pomojem seveda ni prav kar je naredil ampak ti pa tudi nisi ravno angelček.
Zadnjič spremenil Sonny, dne Sr jun 20, 2007 10:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Sr jun 20, 2007 10:48 pm

Ma zadne čase se usi neki čez kamjonarje prtožujete. Mogoče so izjeme nekateri, da pač forserajo. Vendar tok poštenih ljudi k je kamjonarjov še nism vid, že parkat so me rešil, spusti te naprej, k malokdo še dons dela to. Ma če maš dobr odnos do kamjonarjov so tut uni do tebe taki. Pa drugač, veš 7T+ težko kravo ni tko enostavno vozit, in izvajat manevre z njo. Mal več spoštovanja do kamjonarjov pa bojo mel tud oni do vas..

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Sr jun 20, 2007 10:52 pm

Dej sj nič ne rečem sam tale mudel je bil pa tok tup da bl res ni..Kao da on ni kriv ker je mel blinker...Pa kao da sem se jaz v njega rukno pa take...Pa isto prejšnji teden sem reko negrem več na notranjo špuro ker sta me 2 tovornjaka skor stisnila...Evoga grem na zunanjo in pok hehe...Pa zanimivo v istem dnevu so se tm zgodile 3 prometne isto z kamjonari...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Sr jun 20, 2007 10:54 pm

Sonny je napisal/-a:Glede na to, da je bil tovornjak na notranji pomeni, da se je on v bistvu umaknil tebi oziroma komurkoli že, ki vstopa na krožnega, ko je pa hotu ven je dubu pa prst v r**. Pomojem seveda ni prav kar je naredil ampak ti pa tudi nisi ravno angelček.

On je hotel iti ven na enem izhodu (isto ko jaz) in pol ko je vido da ga noben nebo spusto (in se ni mislo pelat v krogu še enkrat in počakat na free izhod) se je rajši lepo vsilo...Policaj je reko da je napaka absolutno njegova ker on more mene počakat...

Uporabniški avatar
frici32
Nov uporabnik

Napisal/-a frici32 Sr jun 20, 2007 11:06 pm

Prav rad bi te vidu enkrat v naši koži pa da vidiš kako te kdo drka z osebnim vozilom, je prav prijetno :x :x :x
Berlingo III Multispace 1.6 HDi 90

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr jun 20, 2007 11:38 pm

Vam ni noben povedal, da če nemoreš na izhod iz rondoja, da se še pač en krog zapelješ in potem ven? Je treba nekoga zrinit s ceste?
Pa za take frike(ne govori če nisi vozil)... SEM! Sem vozil prikoličarja, šleparje, itd. Vem kak zgleda. Če nemoreš, se pelješ še en krog. Ti negre za življenje in smrt tukaj tiste pol minute okol rondoja. :roll:

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Če jun 21, 2007 6:38 am

šoferju kamiona se ni dalo še en krog narest, da ne bi slučajno preveč časa izgubil, potem se pa zabije in lahko čaka eno uro, tega ne štekam :?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če jun 21, 2007 7:22 am

Sm4jli je napisal/-a:šoferju kamiona se ni dalo še en krog narest, da ne bi slučajno preveč časa izgubil, potem se pa zabije in lahko čaka eno uro, tega ne štekam :?

že stokrat se je kir ustrašu pa nekam umaknu.... tokrat pa ne....

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Napisal/-a joztom Če jun 21, 2007 7:43 am

Vozilo, ki se iz notranjega kroga vključuje na zunanji krog ima prednost, glede na omejitev 40kmh je zaplet še težje razumeti, vsaj s stališča kdo ima prav po zakonih. Pa to bi vama lahko policija povedala, če gre za sokrivdo pa še obema kazen in točke dala. Če si dobil kupon in izjavo si lahko vesel.

trafo66

Napisal/-a trafo66 Če jun 21, 2007 7:51 am

pr takih tipih edino šamar pomaga. mogu si ga užgat po ušesih enkrat da ne bo več izsiljeval.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jun 21, 2007 8:49 am

kolesar je napisal/-a:
Sm4jli je napisal/-a:šoferju kamiona se ni dalo še en krog narest, da ne bi slučajno preveč časa izgubil, potem se pa zabije in lahko čaka eno uro, tega ne štekam :?

že stokrat se je kir ustrašu pa nekam umaknu.... tokrat pa ne....

hehe tota je dobra ja. jaz ko vidim kamion rajše al potegnem da nisem zraven njega al pa spustim, nevem zakaj bi se ob njem al pa komerkoli v krožnem vozo ker s tem pač lažje omogočiš nekomu izvoz ven. pa blaž nisi ti zadnič reko da še nimaš izpita? :D

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Če jun 21, 2007 10:04 am

Sem nardil izpit,da lahko vozim z starši (lahko opravlaš pr 16 že) zj pa sn bil star 17 pa sem vdignil izpit.Pa ne mislit da sem nek laik voznik.Pač on je bil kriv,škodo krije zavarovalnca in to je to.Sam men ni fora v stroških pa zavarovalnicah,men je škoda avta ker nevem če bo tko narjen kot je blo pred prometno...Drugač pa je vse cenilec napisal kj se vse nardi v glavnem nekje 15 ur dela je use skp...Nasledn mesec v glavnem peljem avto na popravilo.

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jun 21, 2007 10:43 am

Ja bo isti tak da boš samo ti vedo da je bil rukjen. Kak pa maš to ono z starši, to moreš tud posebej zavarovat kot za začetnika ne?

Vglavnem če ti zavarovalnica krije pol tak kul, bo avto kot nov.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če jun 21, 2007 10:46 am

frici32 je napisal/-a:Se mi zdi, da ti nisi nič manj neumen kot kamjonar. Po moje si tudi zelo objesten voznik saj je to razvidno iz tvojega pisanja npr:(jaz ga pa tud nisn spusto, pa dobr da sm po gasu stisnu).Včasih je treba tudi na zavoro stopit pa spustiti kamion predse in si misliti svoje.
Baje je med kamjonarji zelo razširjen šport zaletavanje zanalašč :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne kamionarji, ne vozniki avtomobilov niso angelcki...sam toliko. Pa zgleda da nekomu prav rad privoscis nesreco
There is no time...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Če jun 21, 2007 10:47 am

Da moreš se prijavit glede avta ja da ga vozi kao mladi voznik pa glede zavarovanja tud ja...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 9 gostov