Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Težava pri Cliu

Napisal/-a Gorch So jun 23, 2007 11:39 am

Danes sem montiral nov avto radio in ni bilo nobenih težav.Potem sem se nameraval odpeljati in začutim,da je volan trd kot,da ne bi imel servo...se peljem naprej ter opazim,da mi števec za hitrost ne deluje...zanimivo je pa to,da ko radio ugasnem mi vse deluje :shock: !
Zanima me kje je težava,ker spreminjal nisem nič,samo preklopil sem euro priključka?!

Hvala

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jun 23, 2007 12:52 pm

odklopi, preden bo kaj hudo narobe.

radio dela?

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So jun 23, 2007 12:58 pm

tocno tko odklopi vse.preglejce imas vezano vs elpo in prav.ce ne drugace vleci novo napeljavo kablov iz aku do radia plus in minus.in mora da dela.pa sevecda eno varoavlko vmes :D

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So jun 23, 2007 1:19 pm

blazp je napisal/-a:odklopi, preden bo kaj hudo narobe.

radio dela?

Radio sem raje takoj odklopil,ker sem zvedel,da lahko pride do poškodbe računalnika...je pa ta mož,ki mi bo to popravil takoj vedel za kaj se gre.Baje se ta napaka pojavlja pri Renoju ter Oplu...

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Ne jun 24, 2007 2:03 pm

lenivec je napisal/-a:ne kompliciraj pa na tisti strani konektorja ko gre v radio pač pocvikaj vsekajble kaj nerabiš
torej pustiš napajanje, kontakt, maso in zvočnike.

Punca ima podoben problem na cliotu. Katere barve so te kabli, ki si jih naštel? :?:

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Ne jun 24, 2007 11:20 pm

Vgradnja neoriginalnega radia včasih zahteva kar nekaj znanja. Npr. sem nazadnje vgrajeval v Passata en JVC, je kar dobro nagajalo, dokler nisem našel načrta vezave. Od standardne EU vtičnice imajo na mestu stalnega napajanje CanBus priklop in nehajo delati števci in osvetlitev armature. Torej signalizacija za najboljše originalne radie ima tudi detektor hitrosti motorja, ki da radio bolj na glas ob višjih obratih. Zelo zdravo je preveriti načrte, računalniki so dragi!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 9 gostov