spaceone je napisal/-a:Na servisu so rekli, da me bodo poklicali - ampak vprašanje čez koliko mesecev![]()
Sem upal, da je kdo že menjal, pa bi mi znal povedat mere. V katalogih pa tudi verjetno nimajo tesnil glede na znamko avtomobila.
Celotno zadevo bi hitro rešil, če bi vse skupaj razstavil. vendar bi potem bil problem, če teh tesnil nihče ne bi imel na zalogi in bi čakal kak teden ali več na njih. Avto pa rabim vsak dan.
HOLLAND je napisal/-a:spaceone je napisal/-a:Na servisu so rekli, da me bodo poklicali - ampak vprašanje čez koliko mesecev![]()
Sem upal, da je kdo že menjal, pa bi mi znal povedat mere. V katalogih pa tudi verjetno nimajo tesnil glede na znamko avtomobila.
Celotno zadevo bi hitro rešil, če bi vse skupaj razstavil. vendar bi potem bil problem, če teh tesnil nihče ne bi imel na zalogi in bi čakal kak teden ali več na njih. Avto pa rabim vsak dan.
V trgovini z rezervnii avtodeli bi mogli met tudi v katalogu mere.
Za semering dobit pa res ni nobena težava, greš v trgovino z ležaji ali podobno in te bodo zasuli z semeringi, kakšnih čudnih mer, da ne bi meli pri tem pa tudi skoraj ni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov