Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
elleven
Nov uporabnik

Podvozje

Napisal/-a elleven Ne jul 01, 2007 1:16 am

Imel sem priliko poslikati podovzje, ker nimam ravno izkušenj in pojma s takimi rečmi, me zanima bolj "strokovno" mnenje. Nekje so razpoke, avspuh je že načet (mogoče potreben menjave?), tisti z izkušenim očesom :shock: bo verjetno še kaj več opazil. Na prvih dveh slikah sem obkrožil razpoko ki mi je sumljiva, zanimivo, da v živo nisem opazil, umazanija tisto pomoje ni, ker je preveč očitno... Ali bi moral tisto zadevo (ne poznam imena) nujno menjati, koliko stane...? Avto je Ibiza-2003.
Slike so male slabše, ker sem imeli pri roki takrat le GSM.

Hvala, lp
Priponke
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne jul 01, 2007 8:12 am

Ja prednja spodnja plošča je nova to je lahko samo odpadla ali pa kaj več ker manjka tudi držalo izolacije na sesni strani pod sovoznikom bi bilo dobro to plastiko dol sneti če je kaj na karterju podrsano tista kao razpoka se pa ne vidi tolk dobro jaz po tem sklepam ker je nova spodnja zaščita , da je kar tako odpadla jih kar veliko vidim na Ac ki jim spodaj oreng vibrira pa se verjetno not ne sliši če ne bi že zamenjali, je pa največ VAG vozil s tem problemom.Koliko km ima prevoženih? ker mislim, da mora izpuh zdržat vsaj ene 80000 km razen izjeme kratke relacije komaj 10 do 15000km.

Uporabniški avatar
elleven
Nov uporabnik

Napisal/-a elleven Ne jul 01, 2007 12:53 pm

Ja, plastika je nova. Kupil sem jo direkt na Seatu v Ljubljani, pa so bili toliko prijazni da so mi takoj in 4 free montirali gor, takrat sem tudi naredil te slikice. Serviser je komentiral da te plastike ni bilo verjetno že od samega začetka avta (odstranjena...), ni se pa hotel poglabljati v nek natačen pregled, pa tudi prositi si nisem upati, ker so mi šli na roko, verjetno bi mi rekel če b bilo kaj sumljivega pod plastiko. Kaj se je zgodilo s prejšnjo ne vem, bi morali vprašati kerega od predhodnih lastnikov:) prevoženih pa ima 155.000km. Med vožnjo se ne sliši avspuh nič kaj sumljivo, če ga primerjam s svojim predhonim vw polotom, ki je imel isto mašino (SDI) in sem že moral švasati cev ne enem delu. Takrat se je slišalo, kot da bi mel kakšen rocket jet-motor pod havbo :twisted:

Uporabniški avatar
elleven
Nov uporabnik

Napisal/-a elleven Ne jul 01, 2007 2:24 pm

Zgleda da tiste razpoke v živo ni :oops: , mislim da je krivo to bilo da sem slikal z gsmjem in sence.... sem sedaj poslikal z digitalcem, pa ni videti nič. Se opravičujem za paničarjenje :(
Priponke
7.jpg
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558 in 12 gostov