Mam seat ibizo 1.9 D Men avto prej ni vžigal,pa ni imel moči,sem pa zamenjal obročke, teflone,obnovil glavo.Zdaj pa mi avto še vedno ne vžiga tk ko bi mogo.Če ga postim kake pol ure, pa ko grem vžgat mi tk dolgo žene preden vžege. A je mogoče kaj na bosh pumpi.Mislim da se mi tudi pozna, če imam poln rezervar goriva mi bolše vžiga. Nevem a je možno da mi na pumpi pade nafta? Je mel gdo kakšen podoben primer?
Servis me je priš okol 200 eur brez dela. To so obročki,tefloni,vsa tesnila(glava motorja,pokrov ventilov,tesnilo za ispušno cev,tesnilo za karter), olje,oljni filter,ojnični ležaji...To je to Če te še kaj zanima kr vpraši...
Res je, da je opravljena mala generalka. Saj batov ni bilo potrebe menjat, pa blok tut nima nobenega roba, tk da avto zdaj gre tk ko more it.Sem dal notri te geotzerjeve obročke, pa mislim da so res vredo. Prej mi pa ni šel, ker mi je na prvem cilindru poknil batni obroček. Porabe mam pa okol 5 - 5.5 To je bilo pred malo generalko, mogoče za zdaj kaki deci manj. Je pa letnik 96. Kako bi pa blo primerno olje za ta avto? Jaz sem zdaj nalil Aral 10w40. mislim da je kr dober.
Da ne bom po nepotrebnem odpiral nove teme, sprašujem, glede LUCASOVE pumpe, zanimam se za nakup 1.9 dizelskega motorja z lucasovo pumpo, pa nimam pojmo, kajnaj pogledam vse, rečerno je bilo, da so dokaj slabe in da zdržijo okol 200 tkm.
Morda kdo kajve
evo napako sem že odpravil. Kupil sem novi nepovratni ventil. Kupil sem nekaj čisto navadnega pa ga namestil kar na glavni vod pred pumpo, in zdaj dela tk ko mora.
Na pumpe se pa js tut ne spoznam......