Napisal/-a slobender Po jul 30, 2007 4:52 pm
Ok, se peljem jaz lepo domov in na svojo "srečo" priletim v še nezaflikan del ceste (nekaj so kopali). Seveda vseka ko marija in avto mi po parih metrih ugasne. Mislim, da mi ni potrebno posebej povdarjat, da potem več ni vžgal ( vsaj enih 15 minut ne). No, ker je blo slišat neko škrtanje releja pogledam zadevo in postopoma jemljem ven releje in vžigam avto (brez uspeha). Potem probam za finto vžgat in evo ga. Avto laufa. Super si mislim in hočem vžgat luči. Bum, spet vgasne. Pogledam varovalke za luči in vse so cele (pač štromar ;D). Par minut spet ne vžge in potem si zmisli in vžge. Ne bom več izival usode, si mislim, in se brez luči odpeljem domov. Ko pridem pred bajto probam še enkrat foro z lučmi in zopet vgasne. :/
Treba je še povdarit, da mi cajgerja za bencin in temp. olja delata piruete.
Hm, zdaj sem bil še enkrat doli. Avto je v tretjem poskusu vžgal in laufal enih pet minut. Potem pa sem se nekaj z radijem špilal (vse shranjene postaje mi je zjebalo in sem si jih nastavljal nazaj) in spet crkno. Zdaj pa sploh več ne vžge - oz sem nehal poskušat, da ne bom sprazno akumulatorja. Aja, postaje so spet fuč. ;D
Najboljše da ga pustim čez noč na miru pa poskusim srečo jutri?