Nasveti in napotki ter povpraševanja...

lima
Nov uporabnik

motorstorg werkstatt

Napisal/-a lima Ne avg 12, 2007 7:21 am

tole se mi je pokazalo na atrmaturni plošči motorstorg werkstatt pri passatu 19 tdi 115 pa še abs mi gori pa en tak zavihan dvojni znak prej mi je pa pisalo service jetz to zadnje vem da je za servis .

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Ne avg 12, 2007 9:14 am

to je da je zadnji čas da greš na servis! Direktiva
Make my day

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Ac|d_Burn Ne avg 12, 2007 10:04 am

Na servis bos res moral zaradi opozorila za servis.Sicer nisi napisal kolko ma prevozenih.Lahko,da ti javi zaradi menjave olja ali cesar podobnega.Nebi rekel da zaradi zadnjega opozorila.
Pri opozorilu motorstorg werkstatt pa bodi pozorn,ce ti delajo zadnje luci,ko stisnes na zavoro (bremz luci).Ti se utripa zraven opozorila vcasih spirala?
Sem mel isto tezavo slo je za stikalo stop luci.Menjava je 5 min stikalo pa okrog 7-10€ :roll:
Kot prvo pa se skloni pa ga spucaj,ce se je kaj svinjarije nabralo gor na njem pa malo ga stiskaj.Pri meni je zadostovalo in dela brezhibno naprej.Zgleda,da je prislo kaj med kontakt in ni blo stika.Drugace pa zlo mali strosek,ce ti ga nebo uspelo usposobit idi v avtotrgovino in 5min dela kot sem napisal :P
Lp,Dejan

lima
Nov uporabnik

Napisal/-a lima Ne avg 12, 2007 10:30 am

Ac|d_Burn
Ja res je ,zadnjič sem menjal žarnico za štop lampo ,včeraj sem pa pogledal če mi dela in videl da mi ne in opazil sem, da ko sem nazaj dajal obe žarnice zlomil ,spodaj pol sem ven dal zlomljeno ,in sem opazil da se mi je prižgal abs, in se ena kontrolna lučka zraven, in tudi tale kot praviš spirala utripa, prvo bom zadnje luči sprobal poštimat, ostalo pa vem servis moram narediti .Aja še tole če spravim v prvotno stanje te žarnice a bom moral pol z računalnikom če se ne ugasnejo kontrole resetirat ,

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Ac|d_Burn Ne avg 12, 2007 2:48 pm

Ti samo sporihtaj zarnice skupaj,da bojo delujoce,ce ti se naprej javlja napako potem probaj z stikalom za stop luci,kot sem ti napisal.
Ko bo to vse skupaj delovalo,bo tudi opozorilo zginlo ni treba nic resetirat.
Resetirajo se samo servisni intervali(Olje itd.),ce jih opravis sam,da ti potem vec ne tezi.
Lp,Dejan
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 17 gostov