Mad je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Za male pare ga jaz kupim za nasljednji projekt![]()
mal šale...
Ma frgazer al injection? Pride bencin tud do valjev (mastne svečke)? iskra močna ali tak tak? Prvo prever te zadeve.
... Fergazer 3 cvilindre
... to sem dal Nebiveduju da vidi fertailer - tri cilindri ... tu notri je lahko več napak prva je če ti pade ven tisti kos grafita na vrhu ki ga drži ena vzmet on skrbi da ko se vrti daje stik kablu od bobine ... pol je lahko omejevalec pozicije polomljen pa se ti kapa premika in daje iz faze razdelilec ali pa so bakreni kontakti pojedeni in izrabljeni ali jih pokriva zeleni volk pa nima stika ... ma ta avto ima največ problemov z minimumom in vplinjačem - pojdi do enega serviserja vplinjačev da ti ga poštela ... mislim da je to to ... L.p. MadGBERLI2 je napisal/-a:in kako ugotovis da je ta kurator pokvarjen, jaz sm gledal tiste kontakte notri pa ne zgledajo zrabljeni
... pojdi na odpad pa primejaj z rabljenimi delujočimi pumpami podatke in daj kako drugo gor ... tlak je napisan če pa želiš eksperimentirat ti jaz dam eno dobro od Petke pa pol če bo delalo daš 40 eurGBERLI2 je napisal/-a:Baje da je pumpa na koncu-da daje premal pritiska,a kdo ve kje bi se jo dalo dobit in koliko stane. je pa ta pumpa itven tanka.
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 14 gostov